Haberler

Ruslar Güney Kıbrıs'a Kredi Vermek İçin Anastasiadis'i Bekliyor

Rusların, Güney Kıbrıs'a Rus kredisi verilmesi yolunu açacak olan; "Rum ekonomisini AB ile görüşmek" için, Rum Yönetimi Başkanlığı'na "Nikos Anastasiadis'in seçilmesini bekledikleri" bildirildi.

Rusların, Güney Kıbrıs'a Rus kredisi verilmesi yolunu açacak olan; "Rum ekonomisini AB ile görüşmek" için, Rum Yönetimi Başkanlığı'na " Nikos Anastasiadis'in seçilmesini bekledikleri" bildirildi.

Kıbrıs Rum Kesiminde yayınlanan gazetelerden Fileleftheros, yüksek tirajlı Rus gazetesi "Komersant"ın Rum tarafında yapılan seçim anketlerine, Avrupa Halk Partisi'nin Limasol'da gerçekleştirdiği toplantıya ve bu toplantıda verilen mesajlara atıfta bulunduğu haberine, AB'nin Güney Kıbrıs'a kredi vermesi konusunun olumlu gelişmesi halinde Rus yardımı yolunun da açılacağına işaret ettiğini yazdı.

Habere göre Rus liderliğinin muhtemel Rum Yönetimi Başkanı ile tanıştığını belirten "Komersant", DİSİ Başkanı'nın geçen yılın ekim ayında "Birleşik Rusya Yüksek Konseyi" Başkanı Boris Grizlov'la Rum başkanlık seçimlerini ve iki ülkenin gelecekteki ilişkilerini görüştüğünü, iki ay önce de Pekin'i ziyaret ettiğini hatırlattı. Gazete Rum Yönetimi liderliğinde beklenen değişikliğin ne AB, ne Rusya ne de Çin için sürpriz olacağını yazdı. - LEFKOŞA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Nikos Anastasiadis Fileleftheros Güney Kıbrıs Dünya Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık?
Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title