Haberler

Rusya, Ukrayna'daki tarım alanlarını bombaladı: 100 ton bezelye ve 20 ton arpa yok oldu

Güncelleme:

Tahıl anlaşmasından çekilen Rusya, savaş halinde olduğu Ukrayna limanlarında göz açtırmıyor. Son olarak Odessa'daki tarım alanları Rus füzeleri ile vuruldu. Patlamada 2 kişi yaralanırken, 100 ton bezelye ile 20 ton arpa da çıkan yangında imha edildi.

Rusya, Ukrayna'nın Odessa bölgesindeki tarım alanlarına füzeli saldırıda bulundu. Patlamada 2 kişi yaralandı, 100 ton bezelye ile 20 ton arpa imha edildi. Öte yandan saldırı sonrası 200 metrekareden büyük bir alan alevlere teslim oldu.

TONLARCA BEZELYE VE ARPA İMHA EDİLDİ

Odessa Bölge Devlet İdaresi Başkanı Oleg Kiper, sosyal medya paylaşımında, Rusya'nın sabaha karşı Odessa bölgesine yönelik füze saldırısı düzenlediğini belirtti. Rus savaş gemilerinden fırlatılan 2 füzenin bölgedeki bir tahıl hangarına isabet ettiğini aktaran Kiper, şunları kaydetti:

"Ruslar, sabaha karşı Karadeniz'deki füze taşıyan gemiden "Kalibr" tipi füzeleri ateşledi. Maalesef Odessa bölgesindeki tarım işletmelerinden birinin tahıl terminalleri (hangar) vuruldu. Düşman, 100 ton bezelye ve 20 ton arpa imha etti. Patlama sonucu 2 kişi yaralandı."

Rusya Ukrayna'da tarım alanlarını bombaladı: 2 kişi yaralandı, 100 ton bezelye ve 20 ton arpa imha edildi

BÜYÜK YANGIN ÇIKTI

Kiper, Rusya'nın artık Odessa bölgesindeki limanlardan sonra tarımsal alanları da hedef almaya başladığını ifade ederek, saldırıda 200 metrekareden büyük bir alanda yangın çıktığını bildirdi.

Kaynak: AA / Dünya

Ukrayna Odessa Rusya Dünya Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

500

Yorumlar (17)

Ahmet AKGÜL:

bitsin artık şu savaşlar. ne doymaz insanlar var yaa.

150
8
yanıtYanıtla
Yalçın Ser:

Rusya'nın Tarım anlaşmasından çıkmasının sebebi buydu.Rusya bel altı vurmayı çok sever.

91
31
yanıtYanıtla
serrari ferrari:

Sanada bel altı vurdu heralde

yanıt35
yanıt35
RahimCalis:

Bu savaş amerikaya karşı rusyanın giriştiği bir savaştır ukrayna amerikanın kuklası olmasının cezasını çok ağır çekiyor amerikaya güvenen yolda kalır amerika şuan gülüyordur 2 kardeş ülkeyi nasıl birbirine vurduruyoz diye lakin amerika hep böle kardeşi kardeşe böldürür

93
18
yanıtYanıtla
Necip Şener:

Birimleri yazan arkadaş sanırım yanlış yazmış. 100 bin ton olmasın yada 20 bin ton

63
1
yanıtYanıtla
Alex jordan:

başkan 100bin ton ne kadar biliyor musun :))

yanıt2
yanıt1
Güray Dilli :

Tahıl fiyatları yakında yine yükselir

53
0
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

iyi dedin hemen bugdaya long açıyorum

yanıt14
yanıt0
Onemli Degil:

Binlerce ton mu , bir kac kamyon mu ?

29
2
yanıtYanıtla
Mehmet D:

20 ton arpa da çok fazlaymış :) Bu kadar arpanın yanması kıtlık getirir ama biraya :)

10
13
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title