Haberler

Putin yanlısı Rus siyasetçi Vladimir Egorov, pencereden düşerek şüpheli şekilde can verdi

Güncelleme:

Rusya'nın batısındaki Sibirya'da Vladimir Putin yanlısı siyasetçi Vladimir Egorov üçüncü kattan düşerek şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Evinin bahçesinde cansız bedeni bulunan 46 yaşındaki Egorov'un zengin bir isim olduğu ve adının yolsuzluk skandalına karıştığı öğrenildi. Son dönemde Rusya'da bazı siyasetçiler benzer şekilde yaşamını yitirdi.

Rusya'da Devlet Başkanı Vladimir Putin yanlısı siyasetçi Vladimir Egorov, üçüncü kattaki evinin penceresinden düşerek şüpheli şekilde hayatını kaybetti.

EVİNİN PENCERESİNDEN DÜŞEREK CAN VERDİ

Rusya'nın batısındaki Sibirya'da bölgesel siyasetçi olan Birleşik Rusya Partisi üyesi 46 yaşındaki Vladimir Egorov, 3. kattaki evinini penceresinden düşerek şüpheli şekilde can verdi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yakınlığıyla bilinen Egorov'un ölümüyle ilgili net bir açıklama yapılmadı.

Putin yanlısı Rus siyasetçi Vladimir Egorov, şüpheli bir şekilde pencereden düşerek hayatını kaybettiVladimir Egorov

ADI YOLSUZLUK SKANDALINA KARIŞMIŞTI

Zengin ve bölgesinde etkin bir siyasetçi olarak bilinen Egorov'un kalp krizi geçirmiş olabileceği belirtilirken, kesin ölüm nedeni otopsinin ardından belli olacak. Aynı zamanda avukat olan Egorov, 2016'da adının karıştığı yolsuzluk skandalının ardından şehir yönetimindeki görevinden istifa etmiş, daha sonra siyasete geri dönmüştü.

Putin yanlısı Rus siyasetçi Vladimir Egorov, şüpheli bir şekilde pencereden düşerek hayatını kaybetti

ŞÜPHELİ ŞEKİLDE ÖLEN İLK RUS SİYASETÇİ DEĞİL

Egorov, Rusya ve Ukrayna savaşı başladığından bu yana pencereden düşerek can veren ilk siyasetçi değil. Geçen Haziran ayında, Loko-Bank'ın 28 yaşındaki yöneticisi Kristina Baikova 11. kattaki evinin penceresinden düşerek yaşamını yitirmişti. Rusya'da Ukrayna ile başlayan savaşın ardından çok sayıda siyasetçi şüpheli şekilde can verdi.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Vladimir Putin Sibirya Rusya Politika Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title