Haberler

Polisin sopalı dayağı ülkeyi karıştırdı! İç çamaşırını indirdikten sonra defalarca kalçasına vurdu

Güncelleme:

Meksika polislerinin, hırsızlık yaptığı iddia edilen kişinin iç çamaşırını indirip sopayla dövmesi sosyal medyada gündem oldu. Kameraya yansıyan o anlarda bir polis memurunun kalın bir sopayla şahsa defalarca vurduğu görülürken, o anlara kullanıcılar tepki gösterdi.

Meksika'da çekildiği iddia edilen bir video sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Söz konusu videoda, hırsızlık yaptığı için bir kişinin kalın bir sopayla dövüldüğü anlar yer aldı.

İÇ ÇAMAŞIRINI İNDİRDİLER

Görüntülerde, bir polisin hırsız olduğu düşünülen kişiyi tuttuğu, diğer polisin ise şahsın iç çamaşırını indirdikten sonra sopayla vurduğu görüldü. 3. bir polisin ise videonun sonlarında acı içinde bağıran kişinin bacaklarını sabitlediği kamera tarafından kayıt altına alındı.

TEPKİ ÇEKTİ

Öte yandan yaşanan olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kullanıcılar tepkilerini yorumlarla dile getirirken, yaşanan şiddetin işkence niteliğinde olduğu belirtildi.

İşte gelen tepkilerden bazıları:

Polisten, hırsıza sopalı dayak! İç çamaşırını indirdikten sonra defalarca kalçasına vurdu

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (6)

Ismail Alkan:

Adım adım şeriat . Cezaevine atıp orada beslemekten iyidir. Bak bakalım bir daha yapıyor mu.

16
8
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Bir ülkede adalet yeteri kadar tecelli etmezse, bu görüntüler her zaman çıkar.

14
5
yanıtYanıtla
senar:

bizdeki yargı adli kontrol şartıyla salıverirdi :) demekki oradaki yargı da salıveriyor ki polis adama o şekilde ceza vermiş. evet polisin işi yargılamak değil ama fena da olmamış sanki. şeriat olsaydı kolu kesilirdi birde bu açıdan bakın. işte adalet olmayınca böyle oluyor.

14
2
yanıtYanıtla
rap düelloları:

Şeriatın ne olduğunu gerçekten bilmeden sallamayın, misal ülkenin şuan ki şartlarında hırsızlıktan dolayı uzuv kesilemez...

yanıt1
yanıt0
Engin Turan:

Bizdeki hırsızlarida böyle dövmek gerek caydırıcı olur

2
0
yanıtYanıtla
Sadık GÜNEŞ:

Hırsızlara verilecek en güzel ders dayaktir,böyle soyup dövecek .insallah bizdede uygulanir

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title