Haberler

Pamela Anderson, Assange'ı Zehirlemeye Çalıştı mı?

Güncelleme:

Ekvador'un Londra Büyükelçiliği'nde yaşayan WikiLeaks kurucusu Julian Assange'a vegan yemekleri götüren Pamela Anderson komplo teorisyenlerini harekete geçirdi.

İsveç'e iade edilmemek için sığındığı Ekvador'un Londra Büyükelçiliği'nde beşinci yılını dolduran WikiLeaks kurucusu Assange'ın beklenmedik bir misafiri vardı. Sahil Güvenlik dizisinin yıldızı Anderson elinde vegan yemekleri ve veganlar için atıştırmalıklar olan bir poşetle Assange'ın sığındığı Ekvador Büyükelçiliği'ne gitti.

Görüşme sonrası AP'ye konuşan Anderson esprili bir dille, "Bana, kendisine vegan yemekleri götürerek işkence ettiğimi söyledi." dedi.

Anderson açıklamalarına şöyle devam etti: "Ona gerçekten inanıyorum. Onun iyi bir insan olduğuna inanıyorum ve sağlığından endişe ediyorum. Sadece bir mucize olmasını ve serbest bırakılmasını umuyorum."

''PAMELA GÜNLERİ KARIŞTIRMIŞ''

Öte yandan ünlü modacı Vivien Westwood, Assange'ı ziyarete Anderson'la birlikte gideceklerini ancak ünlü oyuncunun günleri karıştırdığını söyledi. Westwood, Anderson'ın görüşmeden sonra, çok iyi anlaştıklarını ve Julian'ın çok zeki birisi olduğunu söylediğini aktardı.

Ancak bu görüşmenin ardından WikiLeaks'in resmi Twitter hesabından atılan bir dizi tweet komplo teorilerinin havada uçuşmasına neden oldu. Zira atılan tweetler hiç kimse tarafından anlaşılamadı.

Bu tweetler üzerine sosyal medyada ' Pamela Anderson, vegan yemekleriyle Assange zehirledi' dedikodusu yayıldı.

WIKILEAKS: ASSANGE'IN İNTERNET BAĞLANTISI KOPARILDI

Gerçekse yine WikiLeaks'in attığı bir tweetle ortaya çıktı. Assange'ın internet bağlantısı bir 'taraf ülke' tarafından koparılmıştı.

Assange'ın internet bağlantısının nasıl kesildiği ise henüz bilinmiyor.


Kaynak: Haberler.com / Dünya

Londra Büyükelçiliği Pamela Anderson İsveç Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title