Haberler

    Orta Afrika'da Kaçırılan Fransız Rehine Serbest

    Fransa Dışişleri Bakanlığı, bu hafta başında Orta Afrika Cumhuriyeti'nde kaçırılan Fransız yardım görevlisi Claudia Priest'in serbest bırakıldığını duyurdu.

    Fransa Dışişleri Bakanlığı, bu hafta başında Orta Afrika Cumhuriyeti'nde kaçırılan Fransız yardım görevlisi Claudia Priest'in serbest bırakıldığını duyurdu. 67 yaşındaki Priest, başkent Bangui'deyken anti-Balaka güçleri tarafından alıkonulmuştu. Fransız Dışişleri Bakanlığı serbest bırakılmanın nasıl gerçekleştiği ile ilgili detay vermekten kaçındı.

    Fransız Cumhurbaşkanlığı makamı olan Elysee Sarayı da Orta Afrika'da istikrarın sağlanması için ülkedeki geçiş hükümetine desteklerinin süreceği kaydedilerek, Priest'in özgürlüğüne kavuşmasında emeği geçen herkese teşekkür edildiği duyuruldu.

    Yazar:

    Etiketler:Gönderildi: 23 Ocak 2015

    İzlenme oranı: 0.0

    Oylar: 0

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Dışişleri Bakanlığı Orta Afrika Bangui Fransa Dünya Haberler

    Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

    Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

    Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

    Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

    YKS soruları sızdırıldı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy: Dezenformasyon içeren paylaşımlarla ilgili hukuki süreç başlatıldı

    YKS soruları sızdırıldı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy: Dezenformasyon içeren paylaşımlarla ilgili hukuki süreç başlatıldı

    Bakmadan Geçme

    Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi sandıktan kaç oy aldı? İşte oy sayıları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aldığı toplam oy sayıları kaç? Aziz Yıldırım ve Ali Koç yüzde kaç oy aldı? (%) Fenerbahçe başkanlık seçimi sonucu! BAŞKAN KİM OLDU? İşte sandık sonuçları Aziz Yıldırım kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım'ın oy sayısı kaç? Ali Koç kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Ali Koç'un oy sayısı kaç? Fenerbahçe başkanlık seçiminde kaç oy kullanıldı? Kullanılan oy sayısı! 9-10 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 9-10 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! 10 Haziran Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 10 Haziran burç yorumları nedir?
    Seçimden zaferle ayrılan Ali Koç: Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor

    Seçimden zaferle ayrılan Ali Koç: Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title