Haberler

Dünyaca ünlü oyuncu Nicolas Cage, kendi kobralarının saldırısına uğradı

Güncelleme:

ABD'li yıldız oyuncu Nicolas Cage sahibi olduğu iki kral kobrasının saldırısına uğradı. Cage "Sırtlarını göstererek beni hipnotize etmeye ve daha sonra bana saldırmaya çalışıyorlardı" dedi.

40'dan fazla filmde rol alan Amerikalı oyuncu Nicolas Cage, sahibi olduğu iki kral kobranın kendini öldürmeye çalıştığını söyledi. Yıldız oyuncu kobralarının kendisini yalnızca öldürmeye çalışmadığını, aynı zamanda oyunculuğunu etkilediğini de söyledi.

"SIRTLARINI GÖSTEREREK BENİ HİPNOTİZE ETMEYE ÇALIŞIYORLARDI"

New York Times'a konuşan oyuncu "İki tane kral kobram vardı ve mutlu değillerdi. Sırtlarını göstererek beni hipnotize etmeye ve daha sonra bana saldırmaya çalışıyorlardı" dedi. Cage, katıldığı Late Show with David Letterman'da "yaşadığı mahalle kobralara sahip olmasından pek hoşlanmadığı için" onları daha sonra bir hayvanat bahçesine verdiğini açıkladığını da röportajdaki sözlerine ekledi.

Dünyaca ünlü oyuncu Nicolas Cage, kendi kobralarının saldırısında uğradı

"HAYVANLAR İLHAM ALABİLECEĞİNİZ VARLIKLAR"

Kobraların oyunculuğunu etkileyip etkilemediği sorusuna ise Cage şu yanıtı verdi:

"Kobralar mı, kesinlikle. Yan yana yürüdükleri kişiyi hipnotize etmeye çalışırlar. Ghost Rider: Spirit of Vengeance'da oynadığım karakter de saldırı düzenlemeden önce bunu yapıyordu. Hayvanlar ilham alabileceğiniz eğlenceli varlıklar. Aslında dili sürekli hızlı bir şekilde dışarı çıkan Joker karakterini canlandırırken Heath Ledger'ın sürüngelere ait hareketler yaptığını düşünüyorum."

Dünyaca ünlü oyuncu Nicolas Cage, kendi kobralarının saldırısında uğradı

BUZDOLABINDAKİ SİHİRLİ MANTARLARI YEMEYE ÇALIŞTI

Uzun ve çeşitli konular içeren röportajında Cage, kedisinin buzdolabında duran sihirli mantarları yemek için sürekli çabaladığından da bahsetti. Cage "Onları çok seviyordu. Ben de daha sonra 'sanırım bunu yapacağım' dedim. Bu çok huzur veren ve güzel bir deneyimdi. Ancak mantarları daha sonra attım" dedi.

Dünyaca ünlü oyuncu Nicolas Cage, kendi kobralarının saldırısında uğradı

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Nicolas Cage Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

500

Yorumlar (22)

vedat:

ALLAHın manyağı evde kobra beslenirmi evde yılan besleyenlerin psikolojik tedavi görmeleri gerekir .

26
0
yanıtYanıtla
HUNiLi NURi:

Ehhh bu da benim gibi debriyaji siyirmis. . .

18
1
yanıtYanıtla
Koynunda iki yılan beslemiş:

Başka ne bekliyordu. Bunlar kendi yavrularını bile yiyor.

18
1
yanıtYanıtla
ÖZGÜR S.:

BU ADAMIN KAÇ TANE SIRTI VAR. SIRTLARI NE DEMEK ?

3
9
yanıtYanıtla
Perrfection:

2 Yılandan bahsediyor haber?

yanıt3
yanıt0
...:

kobraların kafa arkasında göz şeklinde renkları var sanırım bahsettığı bu . . . .

yanıt0
yanıt0
Cem:

Aynen ya

yanıt0
yanıt0
SÜLEYMAN A.:

SIRTINI 2 AYRI KORRASI OLDUĞU İÇİN BİR SAĞDAN ÖTEKİ SOL DİYE ANLIYORUM ELİNLE TUTUP KOBRALARI AYRI AYRI ISIRTTIRMIŞ BU SERSERİ. HOLLYWOOD YILDIZIYA

yanıt3
yanıt0
Haberler:

Yılanların sırtları :) Daha Türkçe''yi doğru dürüst öğrenememiş millete bir de yabancı dil öğretmeye kalkarsan olacağı bu işte hay Allah''ım

yanıt5
yanıt1
AFFILLI CANIM:

VAH VAH COK CEKMIS TOZU

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title