Haberler

Nereden nereye! ABD'li eski bakan, başına 15 milyon dolar ödül koydukları Maduro'nun önünde ceketini ilikledi

Güncelleme:

Mısır'da düzenlenen Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 27. Taraflar Konferansı çok ilginç anlara sahne oldu. Zirvede Venezuela Devlet Başkanı Maduro ve ABD'nin eski Dışişleri Bakanı John Kerry de yer aldı. 2 yıl önce başına 15 milyon dolar ödül konulan Maduro ile tokalaşan ve ceketini ilikleyen Kerry'nin o anları kameraya yansıdı.

Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 27. Taraflar Konferansı 6 Kasım'da Mısır'ın Şarm El-Şeyh kentinde başladı. Konferansa Birleşmiş Milletlerden birçok ülkenin devlet görevlileri katıldı.

MADURO VE ESKİ ABD'Lİ YETKİLİNİN ANLARI GÜNDEM OLDU

Konferansta Venezuela Devlet Başkanı Maduro ve ABD'nin eski Dışişleri Bakanı John Kerry de yer aldı. İkilinin samimi anları kameraya yansırken, Kerry'nin, Maduro'nun elini sıktıktan sonra ceketini iliklemesi sosyal medyada gündem oldu.

BAŞINA 15 MİLYON DOLAR ÖDÜL KOYMUŞLARDI

Öte yandan ABD, geçtiğimiz 2020 yılında Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro hakkında, "uluslararası uyuşturucu kaçakçılığı" suçlamasıyla iddianame hazırladı. ABD ayrıca, Maduro'nun yakalanması veya tutuklanması için bilgi verenlere 15 milyon dolar ödül verileceğini duyurmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Nicolas Maduro John Kerry Venezuela Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (5)

Mete HAN:

Allah'ın Kery'si.Tükürdüğünü yalarsın böyle.Adamı böyle madura ederler işte!

14
2
yanıtYanıtla
Hasan:

abd çıkarları söz konusu ise gerekirse seni terörist gerekirse müttefik (dost) görürler dünya piyasasında petrol ve doğalgaz sıkıntısı var iken şuan maduro dost yarın rusya ile savaş biterse maduro tekrar düşman olacak işte abd politikası BU

14
0
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

birisi aktif Devlet Başkanı, diğeri emekli olmuş bir dışişleri bakanı.. tabi önünü ilikleyecek!

7
0
yanıtYanıtla
Selahattin patacı:

çıkarları için bukalemun gibi renk değiştiren terörist bir ülkedir Amerika bir zaman itimat edilmez güvenilmez hain bir ülkedir.

0
1
yanıtYanıtla
KARAYEL:

John Kerry delikanli bir adam ve demokrasiyi savunan birisi Maduro'nun basina ödül koyduran Tramp sapigi ile bir alakasi yok, bence populizm le hayatta kalan Demokrasi düsmanlarina daha cok kafa yorsaniz insanlik icin daha iyi olurdu.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title