Haberler

Mudanya Camileri Yaptırma ve Yaşatma Derneği 4-6 yaş grubu Kur'an Kursu ve Gençlik Merkezi inşaatının temel atma töreni gerçekleşti

Güncelleme:

Mudanya Camileri Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından yapılan 4-6 yaş grubu Kur'an Kursu ve Gençlik Merkezi inşaatının temel atma töreni yoğun bir katılımla gerçekleşti. Törende konuşan yetkililer, binanın Mudanya gençlerine kazandırılmasının heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Mudanya Camileri Yaptırma ve Yaşatma Derneği 4-6 yaş grubu Kur'an Kursu ve Gençlik Merkezi inşaatının temel atma töreni yoğun bir katılımda gerçekleşti.

Deniz Caddesi Mudanya Kabristanı yolunda bulunan Mehmet Akif Ersoy Cami yanında yapımına başlanan temel atma töreninde Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualar eşliğinde gerçekleşen temel atma töreninde ilk harcı Kaymakam Ayhan Terzi, Mudanya Müftüsü Dr. İbrahim Özler ve Bursa İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır attı.

Gençlik ve Kur-an Kursu hakkında bilgiler veren Mudanya Müftüsü Dr. İbrahim Özler, "Bursa'da bir ilk olarak 650 metrekare net alan üzerinde 4 katlı olarak inşa edilecek olan ve bünyesinde çok amaçlı spor salonu, kitap kafesi, ihtiyaç odaklı Kur'an kursu, 4-6 yaş Kur'an kursu, bilişim sınıfları, dinlenme odaları, kapalı otoparkına kadar tüm donanımların bulunduğu böylesine güzel bir binayı genelde Bursa'mıza özelde Mudanya'mızın gençlerine kazandıracak olmamızın heyecanını yaşıyoruz." diyerek bugüne kadar emek harcayan, katkı sağlayan ve süreç boyunca sağlayacak olan Mudanya Camileri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Bakırcı ve tüm yönetimine ayrı teşekkür etti.

Müftü Dr. İbrahim Özler "Temelini birlikte atacağımız bu güzel binamızın açılışını da duamızı birlikte yapmak üzere hepinize saygılar sunuyorum" diyerek konuşmasını tamamladı.

Bursa İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, "tüm amacın milli ve manevi değerlerine, vatanına, milletine bağlı, kalbi ve kafası doymuş, dini, dili rengi ne olursa olsun kimseyi ötelemeden bu vatanda yaşayan herkesi bağrına basan bir nesil yetiştirilmesi olduğunu vurgulayarak " Bursa'mızın tüm ilçelerinde Gençlik Merkezlerini, 4-6 yaş ku'an kurslarını önemsiyoruz. " dedi. Velileri de ihtiyaç odaklı Kur'an kurslarına davet eden Müftü Karabayır yapılmak istenen bu hayırlı iş için "Bizlerde Bursa İl Müftülüğü olarak Mudanya'mızın emrindeyiz. İnşallah bu binamızın bitimine kadar maddi, manevi desteklerimiz devam edecek." dedi. Emeği geçen herkese teşekkür eden Müftü Bursa İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır "Temel atma törenine katılan herkesten Allah razı olsun. Allah tamamına erdirsin" dedi.

Mudanya Kaymakamı Ayhan Terzi ise Konuşmasında, "yapılacak olan tesisin robotik kodlamadan, zeka oyunlarına, sosyal ve sportif faaliyetlere kadar çok amaçlı ve donanımlı bir bina olacağına dikkat çekerek " Biz burada anne ve babaları da çocuklarıyla birlikte bekliyoruz. Bu tesisleri anlamlı kılan insandır. Biz buraya çocuklarımızın ve gençlerimizin oldukça yoğun olarak geleceğini ümit ediyoruz. Bu tesisin Mudanya'mıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Emeği geçen dernek başkanımıza ilçe ve il müftülerimize, destek olanlara ve olacak hayırseverlerimizden Allah razı olsun. Mudanya'mıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Temel betonu bırakılmazdan önce Bursa İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır'ın yaptığı dua sonrası tekbirlerle düğmeye basan protokol temele ilk harcı döktü. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Gençlik Mudanya İnşaat Eğitim Dünya Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık?
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title