Haberler

    Merkel'in, Hollande'ın Bizi Tebrik Etmesini Beklerdik

    Deik'in hem tüm AB ülkelerinde, hem de AB üyesi olmayan ülkelerde teşkilatlandığına dikkati çeken Başkan Vardan, ele alacakları gündem maddeleri arasında vize serbestisi, gümrük birliğinin revizyonu, geri kabul anlaşması ve hala açılmamış olan fasılların açılması için nelerin yapılabileceği gibi konuların yer aldığını söyledi.

    Deik'in hem tüm AB ülkelerinde, hem de AB üyesi olmayan ülkelerde teşkilatlandığına dikkati çeken Başkan Vardan, ele alacakları gündem maddeleri arasında vize serbestisi, gümrük birliğinin revizyonu, geri kabul anlaşması ve hala açılmamış olan fasılların açılması için nelerin yapılabileceği gibi konuların yer aldığını söyledi. 15 Temmuz gecesiyle birlikte DEİK'in yeni bir gündemi daha olduğunu belirten Ömer Cihad Vardan, şöyle dedi:

    YANIMIZDA OLMALARINI BEKLİYORUZ

    "Artık bir görev daha çıktı bizlere. Darbe teşebbüsüne karşı Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm halkın karşı koyması, iş dünyasının karşı çıkmış olması ve bizim bunu dünyaya anlatma gerekliliğimiz. Yani biz burada demokratik ilkeleri savunan başta AB ülkelerinin, bizim yanımızda olmalarını bekliyoruz. Biz hakikaten bir (Almanya Başbakanı Angela Merkel) Merkel, (Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande) Hollande'ın buraya gelip bizlerle el ele kol kola verip bunu tebrik etmelerini beklerdik. Böylelikle ileride yapacağımız ortaklığın temelleri çok daha güçlü oldurdu."

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Ömer Cihad Vardan François Hollande Angela Merkel Dünya Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title