Haberler

Kanadalı Manken, Şimdi IŞİD'e Karşı Savaşıyor

Güncelleme:

Kanadalı eski manken Hanna Bohman, şimdi YPG'nin safında IŞİD'e karşı savaşıyor ve "IŞİD'li teröristlerin sıkıyı görünce kaçtığı" kanaatinde.

Hanna Bohman Kanadalı bir manken. Mankenlik mesleğini memleketi Vancouver'da icra ediyordu. Ama bu yılın Mart ayında PKK'nın Suriye uzantısı YPG'ye IŞİD'e karşı savaşında destek vermek üzere Suriye'ye gitti. 46 yaşındaki manken, kısa bir askeri eğitimin ardından Suriye'de savaşmaya başladı.

BOHMAN, SURİYE'DE GÜNEŞ KAPLAN ADIYLA BİLİNİYOR

Suriye'de Tiger Sun (Kaplan Güneş) adıyla bilinen Hanna, Amerikan iş ve teknoloji dergisi Business Insider'a Suriye'deki günlerini, cephe hattını ve IŞİD'i anlattı. "IŞİD'li teröristlerin sayısı o kadar fazla değil ve sıkıyı görünce de kaçıyorlar. Kanımca deneyimli teröristlerin çoğu, Rakka ve Musul'da. Asıl büyük mücadele bu iki şehirde olacak." dedi.

IŞİD, SURİYE'DE GÜÇ KAYBEDİYOR

IŞİD, Suriye'de iki nedenden ekonomik ve sosyal anlamda güç kaybediyor. Birincisi, terör örgütü teröristlerin maaşlarını ödemiyor. İkincisi, terör örgütünün bölgedeki gaddar uygulamalarından ötürü siviller Suriye'yi terk ediyor.

CEPHE HATTINDA ÇOK FARKLI GÖREVLER YERİNE GETİRDİ

Bohman, IŞİD'in sosyal medyadaki etkinliklerinin gerçek hayatta düzenledikleri saldırılardan daha fazla tehlike arz ettiği kanaatinde.

Bohman cephe hattında çok farklı görevler yerine getirse ve birçok badire atlatsa da Suriye'deki günlerin büyük oranda uyuyarak, yemek yiyerek, sosyalleşerek ve nöbet tutarak geçtiğini belirtti.

Kaynak: Metro.co.uk, Ashitha Nagesh.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Business Insider Vancouver Suriye Dünya Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

500

Yorumlar (92)

Kürt:

Saygiyla selamliyurum allah uzun Umur versin

64
13
yanıtYanıtla
kurdi zaza:

ALLAH yar yardımcınız olsun bacım

50
9
yanıtYanıtla
Türkmen:

Ülkücüler görün bakın , icinizde bunun gibi Cesur yürek varmı ?.

44
8
yanıtYanıtla
cCc:

Bozkurtlar doğuda sizin eteklilere haddini bildiriyor ülkücüler her yerde vatanını milletini seven herkes ülkücüdür milliyetçidir polis asker korucu hepsi korkusuzdur cesurdur sizde adam kalmadı heralde elin gevur karısından medet umuyorsunuz

yanıt6
yanıt19
Rasti:

Evet allah senin ve senin gibi mucadele edenleri yardimcisi olsun ve sahte muslumanlar sizlere kurban olsun insanlik duşmani daişe karşi savaşiyorsunuz onurlu bir davada mucadele veriyorsunuz kutlarim sizi

42
10
yanıtYanıtla
zaza23:

helal olsun ypg

43
9
yanıtYanıtla
Can:

Allah senden razı olsın kanadalı hanım.

45
5
yanıtYanıtla
Almanya''da yaşayan ülkücüler:

Bir haber bu kadar çarpıtılmaz bu lanet deaş''a karşı şavaşmıyor pkk saflarında Türk askerine karşı şavaşıyor. .

10
38
yanıtYanıtla
Kadir:

Helal olsun sana. Haksizlik her yerde haksizliktir ve bu kabullenemez ve ilkeler icin olumu goze alan, cesaratli, ozverili bir yigit.

38
10
yanıtYanıtla
LondonMobil-IOS:

Rabbim korusun sizi cesur yürekli güzel insanlar

34
14
yanıtYanıtla
Tüm 92 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title