Haberler

Kör Kahin Baba Vanga'nın 2022 kehaneti çok fena, herkes şimdiden hazırlığını yapsın: Kıtlık ve kuraklık olacak

Güncelleme:

12 yaşında görme yeteneğini kaybetmesi nedeniyle "Kör Kahin" olarak adlandırılan ünlü kahin Baba Vanga'nın 2022 yılı için yaptığı kehanet yeniden gündeme geldi. Vanga, 2022 yılında kıtlık ve kuraklık olacağını savunuyor. Şu ana kadar yaşanan gıda sorunları Vanga'nın kehanetine yoruldu. Yılın geri kalanında kehanetlerin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği ise merak konusu.

Dünya genelinde yaşanan enflasyon sorunu ve gıdaya erişim noktasındaki sıkıntılar, kahinler tarafından yıllar önce ortaya atılan kehanetleri de yarışa soktu. "Her dediği çıkan kahin" olarak adlandırılan Nostradamus'un kehanetlerinin ardından bu kez de 12 yaşında görme yeteneğini kaybetmesi nedeniyle "Kör kahin" olarak adlandırılan Baba Vanga'nın 2022 yılı kehanetleri gündem oldu.

BİRÇOK OLAYI BİLDİĞİ İDDİA EDİLİYOR

Haberler.com'da yer alan habere göre 11 Eylül terör saldırıları, Obama'nın başkan seçilmesi, Brexit oylaması ve hatta koronavirüs salgınını kehanetleri ile bildiği iddia edilen ve Balkanlar'ın Nostradamus'u olarak bilinen Baba Vanga'nın 2022 yılı için yaptığı kehanetler arasında bulunan iki kehanet ise hem endişe hem de merak yarattı.

KURAKLIK VE KITLIK OLACAĞINI SÖYLEDİ

Baba Vanga son kehanetinde, Portekiz ve İtalya gibi ülkelerde kuraklığın yaşanacağını ön gördü. Ayrıca 2022 yılında da insanları kıtlığın beklediğini iddia etti. Şu ana kadar gıdada yaşanan bazı sorunlar, Baba Vanga'nın kehanetlerine yorulsa da Vanga'nın bahsettiği kadar keskin bir kıtlığın olup olmayacağı yıl sonuna kadar netleşmiş olacak.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Baba Vanga Yaşam Dünya Haberler

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 25 Mayıs Cumartesi Steam sorun mu var? Galatasaray'da seçim ne zaman, seçim bugün mü? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Yeni eğitim müfredatı onaylandı mı? Talim ve Terbiye Kurulu müfredatı onayladı mı? 25-26 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 25-26 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 25-26 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25-26 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar #128240 25-26 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! KPSS sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024? #128196 25-26 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Gaddar ne zaman final yapacak? #129300 #128250 25 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

500

Yorumlar (11)

Onur Yener:

Bir bunak üzerinden insanlara korku pompalamayı bırakın.Allah var gam yok.

63
4
yanıtYanıtla
Batman Malatya:

Batılılar eski alışkanlıklardan vazgeçmiyorlar yok hayaletler, yok büyücüler, şimdide gelecekten hikayeler, işte saçma sapan işler

26
4
yanıtYanıtla
acili biber:

Ya siz nasil müslümansiniz hiç kimse geleçyi bilemez . Bu ne saçmalik ya unutmayin falçilar geçmişi çinler sayesinde binir ama geleçeyi kimse bilemez

17
1
yanıtYanıtla
Recep Aykun:

20 sene önce de ozon tabakası da delinmişti 10 sene içinde herkesin öleceğini söylüyorlardı, yahudilerin dediği değil ALLAH ın dediği olur

3
2
yanıtYanıtla
kagan soylu:

Mazotu ve gübreyi beleş dağıtın , vergi de almayın çiftçiden bakın bakalım kıtlık ve kuraklık varmı yokmu?

3
0
yanıtYanıtla
Arda Sezen :

Abla sen umut var mı onu söyle.

3
0
yanıtYanıtla
hasan:

kıtlık 1 sene ile sınırlı birşey değildir 5 yıl 10 yıl gibi bir süre için olur boş palavra bunlar

1
1
yanıtYanıtla
kadir uzuner:

çok şükür yağmur yağıyor, ekinler veriyor, bırakın kötü enerji yayarak insanları korkutmayı

2
0
yanıtYanıtla
Başka Murat:

Hii tmm. Makarna salça ve damacana suları istifliyorum!

0
0
yanıtYanıtla
Tornaci Cabbar:

Buna Gencliginde Bi Ayar Verecektimki Dünyada Baris Yurtta Sulh Kör Uydurmusta Uydurmus

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title