Haberler

Rusya Askerleri Ukraynalı Askerlere Uyarı Ateşi Açtı

Güncelleme:

Rus Ordusu'nun 16 binden fazla asker çıkardığı Kırım'dan, ilk kez silah sesi yükseldi. Belbek hava üssü yakınlarında gergin dakikalar yaşandı.

Ukrayna'ya bağlı Kırım Özerk Cumhuriyeti'ndeki Belbek Hava Üssü yakınlarında gerginlik yaşandı. Üssün boşaltmasını isteyen Ukrayna askerleri, Rus askerleriyle karşı karşıya geldi.

RUS ASKERLERİ HAVAYA ATEŞ AÇTI

Rus askerleri, Sivastopol'daki üsse doğru ilerleyen yaklaşık 300 Ukraynalı askeri durdurmak için havaya uyarı ateşi açtı.

"DURMAZSANIZ SİZİ VURACAĞIZ"

Askerlerin ellerindeki Ukrayna bayraklarıyla yürümeyi sürdürmesi üzerine ise Rus askerler silahlarını doğrultarak, "Durmazsanız sizi vuracağız" diye bağırdı.

Askerlerin eşleri ve anneleri, kan dökülmesini engellemek, Rus askerlerinin ateş açmasının önüne geçmek için iki grup arasına girdi.

Ukraynalı askerlerin silahsız olduğu öne sürülürken, görüntüler taraflar arasındaki münakaşa sürerken kesildi.

##40520##

ABD, RUSYA İLE TÜM ASKERİ ANLAŞMALARI ASKIYA ALDI

ABD, Kırım'da Rus ordusunun mevzilenmesi üzerine Rusya ile tüm askeri anlaşmaları askıya aldığını duyurdu. 16 bine yakın Rus askerinin bölgede konuşlanmasının ardında ABD, bu adımın uluslararası hukuk ihlali olduğunu ifade etti. Pentagon sözcüsü tuğamiral John Kirby, Rusya ile tüm askeri tatbikatların, konferansların, müzakerelerin ve planların askıya alındığını açıkladı.

PUTİN, RUS BİRLİKLERİNE ÜSLERİNE DÖNME TALİMATI VERDİ AMA...

Bu arada bugün Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'nın batısında Ukrayna sınırında askeri tatbikat yapan Rus birliklere daimi üslerine dönme talimatı verdi. Fakat yüzlerce Rus askeri, Ukrayna askerlerinin giriş çıkışlarını engellemek için Kırım'ın başkenti Akmescid yakınlarında bir askeri üstte mevzilenmeye devam ediyor. Ayrıca Rus askerleri Ukrayna'nın Kırım ve Rusya sınırında hudut denetim noktasını hala kontrol ediyor.

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde Moskova Birleşmiş Milletler elçisiyle fırtınalı bir görüşme gerçekleşti. Elçi, Ukrayna'nın devrik lideri Yanukoviç'in Putin'e mektup yazarak Rus ordusuna Ukrayna'da kanun ve nizamı sağlama ricasında bulunduğunu dile getirdi.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Kırım Özerk Cumhuriyeti Rusya Federasyonu Vladimir Putin Ukrayna Dünya Haberler

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

Bakmadan Geçme

Deja Vu Nedir? Psikolojik Açıdan Deja Vu'nun Nedenleri ve Oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta sultan sarması nasıl yapılır? Sultan Sarması tarifi, nasıl yapılır? 21 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Mayıs burç yorumları nedir? Emekli Temmuz maaş zam oranı yüzde kaç olacak? Emekli maaşına zam yapılacak mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 20 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Kurbanlık hayvanı elektrik veya narkozla bayıltarak kesmek caiz midir? Hareket Proje halka arz sonuçları açıklandı mı? #128226 Hareket Proje halka arz kaç lot verdi? BUGÜNKÜ ALTIN FİYATLARI #129689 Çeyrek altın, gram altın ne kadar? 20 Mayıs altın fiyatları ne kadar oldu? Microsoft Office ücretsiz kullanma nasıl yapılır?
Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

500

Yorumlar (10)

Ke MALcanavartoni@hotmail.com:

PENSİLVANYANIN BEDDUASI TUTMAYA BAŞLAMIŞ, ŞİMDİ SIRA GÖRÜNTÜDEKİ ASKERLERİN KASET MONTAJLARINDA....

32
16
yanıtYanıtla
HAFIF TASLIates.lokman@gmail.com:

DAYANIN TATAR KARDEŞ DOMRAYLA GELİYORUZ!...

9
12
yanıtYanıtla
BEN ASLINDA YOOĞUMsevmek_ve_unutulmak_18@hotm:

Herşeyi geçinde abi şuan Suriye liler ülkemizde sınavsız üniversitelere yerleştirildi... Biz halen sınavlara çalışıyoruzda tutturacağız diye... Tarafsız konuşun la bu haksızlık değil mi...

17
3
yanıtYanıtla
ASDdoombiger@hotmail.com:

KİM SALLADI BU PALAVRALARI DA YEDİN!BU KADARDA SAF OLUNMAZ.

yanıt0
yanıt0
recep8086@hotmail.comrecep8086@hotmail.com:

BU SAFLIK FALAN DEĞİL,DANGALAKLIK...ORTALIĞI KARIŞTIRMACILIK...GÜLENİN CEMAATİNİN BORAZANLARI ORTALIĞI KARIŞTIRMAYA ÇIKTILAR YİNE.

yanıt0
yanıt0
aaonlyraptor@hotmail.com:

palavra olduğunu söyleyen arkadaş gel osmangazi endüstri mühendisliği 1. sınıfa sana en az 3 tane suriyeden gelmiş sınavsız girmiş adam göstereyim daha türkçeyi konuşamıyolar. palavra demişsin ya gel bak buraya palavramı değilmi.

yanıt0
yanıt0
walter whitedemon_salvatore@hotmail.com:

BİDE HABERLERDE DİYORLARKİ RUSYA GERİ ADIM ATTI RUSYA KORKTU RUSYA O OLDU BU OLDU ADAMLAR ERKEK DEGİL BUNLARIN HEPSİ PROPAGANDA RUSYA DÜNYANIN EN GÜÇLÜ 2 ORDUSUNA SAHİP OBAMAYA KAFFA TUTTU SIKIYORSA CIK KARŞIMA DEDİ OBAMA SUSTU OTURDU NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUNUZ SİZ

9
10
yanıtYanıtla
cancan-0101@live.de:

Nasil askermis bunlar.dünyanin heryerinde askerin nasil giyindigi,techizati hersey otadaykek bu asker denilenler,bence ülkeyi karistirip cikar pesinde olan ayrilikcilardan baskalari degildir.ha birde askerlerin esleri ve ailelerinin orda neisi varmis piknigemi cikmislar.bizim hakkarideki askerlerin aileleri neden hakkaride degiller.durum ortada bence rus askerleri o 300 kisiyi esir alip gercek kimliklerini dünyaya aciklamaliydilar.

2
1
yanıtYanıtla
magdamagdaya@gmail.com:

teykrar yalan haber !! habercilar ekmek kazanmak icin yalan atiyolar hep ve utanmiyolar bile!!

0
0
yanıtYanıtla
Turkghost.j.y@mail.ru:

Ukrayna Berkut birliklerine rus pasaportu verdiler ruslar ukrayna askerlerine niye catismaya girsinki ? ne sacma bi sey . BU YALAN BI HABER !

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title