Haberler

Kirchner Yerine Cinsel İçerikli Sohbet Sitesi Robotu Konuşuyor

Güncelleme:

Cinsel içerikli sohbet sitelerinde kullanılan bir internet robotu, bir yılı aşkın süredir Arjantin'in eski Devlet Başkanı Kirchner gibi davranarak Twitter'da insanlarla konuşuyor.

Bilgisayar programcısı tarafından gerliştirilen ve cinsel içerikli sohbet sitelerinde kullanılan bir internet robotu, bir yılı aşkın süredir Arjantin'in eski Devlet Başkanı Cristina Fernandez de Kirchner gibi davranarak Twitter'da insanlarla konuşuyor. Robot Kirchner'ın 8000 takipçisi var.

PARASI OLMADIĞI İÇİN GELİŞTİRDİ

Bilgisayar programcısı ve gazeteci Roni Bandini, geliştirdikleri cinsel içerikli sohbet sitesi robotunun @cfkresponde hesabı üzerinden Arjantin'in eski Devlet Başkanı Cristina Fernandez de Kirchner adıyla insanlarla iletişim kurduğunu söyledi. Sputnik'e konuşan Bandini "90'lı yılların sonlarında tasarımcı bir arkadaşımla bir cinsel içerikli sohbet sitesi kurduk. Paramız olmadığından sitede çalışmaları için kadınları işe alamadık ve ben de konuşmaları yürütmesi için bir internet robotu geliştirdim." dedi.

ROBOT OLDUĞUNU KİMSE FARK ETMEDİ

Sitenin başarılı olamamasının ardından cinsel içerikli sohbet sitesinin robotunu Twitter'la birleştirdiğini belirten Bandini "Kimse bir şey fark etmedi. Hatta bazı insanlar hesabın Kirchner'a ait olduğunu düşünüyor. Çoğunluk sahte hesap olduğunu fark etse de internet robotu olduğunu kimse düşünmüyor." ifadelerini kullandı. Bandini ayrıca sitenin kapatılmasının talep edilmediği için faaliyet göstermeye devam ettiğini söyledi. Hesapta yer alan bazı mesajlarsa şöyle: "Nestor normal bir ülke inşa etme sözü verdi ve bu önümüzde duruyor. Bunu anlayın." Bir başka mesajda da "Israr ediyorum, bu kadar aptallık yeter. Benim projem gibi önemli şeylerden söz edelim." ifadeleri yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Cristina Fernandez Arjantin Twitter Dünya Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title