Haberler
BBC

Kanada'da 6 Bebeğinin Cesedi Depoda Çıkan Kadın Suçlu Bulundu

Güncelleme:

Kanada'nın Winnipeg kentinde bir kadın, doğurduğu 6 bebeğin cesedini kiraladığı bir depoya saklamaktan suçlu bulundu.

Kanada'nın Winnipeg kentinde Andrea Giesbrecht adlı kadın, doğurduğu 6 bebeğin cesedini kiralık olarak tuttuğu bir depoda sakladığı için suçlu bulundu. Bebeklerin cesetleri bulunduktan kısa süre sonra gözaltına alınan kadına, altı kere bir çocuğun cesedini saklamak suçlaması yöneltilmişti. Her bir suçlama, iki yıla kadar hapisle cezalandırılabilir.

CESETLER 2014 YILINDA BULUNMUŞTU

Yargıç Murray Thompson, mahkemeye sunulan delillerin, Giesbrecht'in hamileliklerini ve sonrasında 6 çocuğun doğumunu sakladığı konusunda "hiçbir şüphe bırakmadığını" söyledi.

CESETLER BULUNUNCA GÖZALTINA ALINDI

Altı tam gelişmiş ya da tam gelişmeye yakın fetüsün, çürümüş veya çürümeye yakın halde bulunduğu kaydedildi. Giesbrecht, cesetlerin bulunmasından kısa süre sonra gözaltına alınmıştı. Yargıç, ''Kanıtlar bebeklerin canlı doğduğunu gösteriyor'' açıklamasında bulunmuştu.

''ÇOCUKLAR BÜYÜK İHTİMALLE CANLI DOĞDU''

Cesetlerin çürümüş olması nedeniyle, ölüm nedenleri ya da fetüslerden herhangi birinin canlı doğup doğmadığı belirlenemedi.

Ancak Yargıç Johnson kararını okurken, "Tıbbi kanıtlar, çocukların büyük ihtimalle canlı doğduklarını gösteriyor." dedi.

''DOĞUMLARI SAKLAMAYA ÇALIŞMIŞ''

Yargıç Thompson ayrıca "Bu hamileliklerin hiç birinde sorun yaşandığına dair bir kanıt yok. Sanığın tüm yaptıkları bir sonuca işaret ediyor. O da, Giesbrecht'in bu çocukların canlı doğduğunu bildiği ve doğumları saklamaya çalıştığı" dedi.

DEPODA ÇOCUK KIYAFETLERİ VE OYUNCAKLAR DA BULUNDU

Giesbrecht'in tıbbi kayıtları, altı hamileliği sırasında hiç doktor görmediğini gösteriyor. Depoda bebek cesetlerinin yanı sıra, oyuncaklar, çocuk kıyafetleri ve battaniyeler de bulundu.

Giesbrehcht'in ceza duruşmasının tarihi henüz belirlenmedi.

BBC

Winnipeg Kanada Dünya Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title