Haberler

Jpost: Türkiye'de Yahudi Karşıtı Kışkırtmaların Arttığı Söyleniyor

TC vatandaşı iki Yahudi iş adamına Kırklareli, Babaeski'de bulunan bir restoranda "Yahudi karşıtı" saldırı düzenlendiği iddiaları İsrail'in önde gelen gazetelerinden Jerusalem Post'da yer buldu.

TC vatandaşı iki Yahudi iş adamına Kırklareli, Babaeski'de bulunan bir restoranda "Yahudi karşıtı" saldırı düzenlendiği iddiaları İsrail'in önde gelen gazetelerinden Jerusalem Post'da yer buldu. Gazete haberinde " Türkiye'de "Yahudi karşıtı' kışkırtmaların arttığı söyleniyor" savını dile getirdi.

Hafta başında bazı Yahudi internet sitelerinde yer verilen saldırı iddiasının Türkiye'de yayımlanan Yahudi topluluğu gazetesi Şalom çalışanlarınca doğrulandığını anlatan Jerusalem Post'a göre Babaeski'yi ziyaret eden iki iş adamının bir balık restoranında durduğu, iki müşterinin Yahudi olduğunu fark eden restoran sahibinin "Yahudi karşıtı" sözlerinin ardından iki adama servis yapmayacağını söylediği öne sürüldü.

Döner bıçağıyla saldırıya uğradıklarını iddia eden "kurbanlar"ın, gönderdikleri e-postada "Hayatlarımızı kurtarmak için kaçmaya başladık" ifadeleri yansıtıldı.

Haberde ayrıca, "2010 Mavi Marmaray olayından sonra Türkiye'de Yahudi karşıtı kışkırtmaların arttığı iddialarına" dikkat çekildi.

Kaynak: ANKA / Dünya

Jerusalem Post Kırklareli Babaeski Türkiye Dünya Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500

Yorumlar (1)

ENEZOfilay_filay@hotmail.com:

YOO NEDEN OLSUN SİZ BİR FİLİSTİNLİ İÇİN NE DÜŞÜNÜYORSANIZ SADECE BİZDE SİZİN AYNISINI DÜŞÜNMEK ZORUNDA BIRAKIYORSUNUZ

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title