Haberler

Jennifer Aniston, çıplak pozunu koronavirüs yardım kampanyası için açık arttırmaya çıkardı

Güncelleme:

Friends dizisinin ünlü oyuncusu ve ABD'li ünlü aktrist Brad Pitt'in eski eşi Jennifer Aniston, 1995 yılında Mark Seliger'e verdiği çıplak pozunu açık arttırmaya çıkardı. Ünlü oyuncu, portrenin satış gelirinin tamamının ülke çapında sağlık hizmetlerine aktarılacağını belirtti.

ABD'li ünlü Hollowood yıldızı ve Brad Pitt'in eski eşi Jennifer Aniston koronavirüs yardımları için maddi destek sağlamak amacıyla çıplak poz verdiği bir portresini açık artırmaya çıkardı. Oyuncu verdiği kararı pazartesi günü Instagram hesabından bir video paylaşarak duyurdu. Videoda fotoğrafçı Mark Seliger'ın karanlık odada artık simge haline gelmiş portre üzerinde çalıştığı görüldü. Seliger'in fotoğrafı Kasım 1995'te çektiği ifade edildi.

EN YÜKSEK TEKLİF 45 BİN TL

Aniston'ın bacaklarını çapraz biçimde kavuşturarak çıplak poz verdiği siyah beyaz fotoğrafı çeken Seliger, ilk bölümü önceki yıl yayımlanan Friends'in oyuncu kadrosunu fotoğraflamak için görevlendirilmişti. Şimdiye kadar fotoğrafa gelen en yüksek teklif 6 bin 500 dolar (yaklaşık 45 bin TL) oldu.

Jennifer Aniston çıplak pozunu koronavirüs yardım kampanyası için açık arttırmaya çıkardı

INSTAGRAM HESABINDAN DUYURDU

Aniston Instagram'da videoyla beraber paylaştığı metinde, "Sevgili dostum Mark Seliger; Redcarpet Advocacy ve Christie's ile işbirliği yaparak, benimki de dahil 25 portresini Kovid-19 yardımlarına destek için açık arttırmaya çıkardı" diye yazdı.

Jennifer Aniston çıplak pozunu koronavirüs yardım kampanyası için açık arttırmaya çıkardı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Jennifer Aniston Instagram Brad Pitt Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (25)

adil:

teyze resmini göndermekle tehdit edersen seni görmemek için daha çok para öderler bence.

8
9
yanıtYanıtla
tankut:

Harika.Param olsada alsam.

9
4
yanıtYanıtla
Sen:

Sahte tankutsun ,o asla böyle yazmaz hadi naş naş

yanıt1
yanıt1
Gerçek Tankut:

Aynen ben değilim.

yanıt1
yanıt2
ha:

1 kuruş vermem. ya bu ünlüler biri yok ruhunun parçası satışa çıkarır diğeri yok çıplak pozu. vb. bunlar kendilerini bulunmaz hint kumaşı mı zannediyolaaa vah vah

11
1
yanıtYanıtla
MAKBULE:

Ben daha güzelim buda kimmiş

6
5
yanıtYanıtla
akif:

doğru söylüyorsun türklerin eline su dökemezler

yanıt5
yanıt2
DOMBAK ALİ:

Bu kadının derisini kıyafetsiz göreceksin de ne olacak. . . bide üste dünya para verecekler kesin

5
3
yanıtYanıtla
Osman:

ÜSTE PARA VESREN ALMAM

7
1
yanıtYanıtla
Birisi:

Komple çıplak olsan Yada üst tarafın açık olsa anlarım da, millet ne yapsın senin bu fotonu Jennifer ablaaa

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title