Haberler

Demirden, çimentodan çalan müteahhitler izlesin! Japonya'daki 7.6'lık deprem anından ilk görüntüler geldi

Güncelleme:

Japonya'nın batısındaki İşikawa eyaleti kıyısında 5.7 ve 7.6 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Bölgede tsunami uyarısı verilirken deprem anına ait ilk görüntüler de gelmeye başladı. Gelen görüntülerde insanların sakinliği ve sarsıntı anında binaların sağlamlığı dikkat çekti.

Japonya'nın batısındaki İşikawa eyaleti kıyısında sırayla 5,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Tsunami uyarısı verilirken deprem anına ait ilk görüntülerde insanların sakinliği ve sarsıntı anında binaların sağlamlığı gözler önüne serildi.

ART ARDA SALLANDILAR

Japonya Meteoroloji Ajansı açıklamasına (JMA) göre, İşikawa'nın Noto Yarımadasında 5,7 ve 7,6 büyüklüğünde depremler oldu. Yarımadanın kıyısında yerel saatle 16.06'da 10 kilometre derinlikte 5,7 ve 16.10'da da sığ derinlikte 7,6 büyüklüğünde depremler oluştu.

Japonya'daki 7.4'lük deprem anından ilk görüntüler geldi

TSUNAMİ UYARISI VERİLDİ

Depremlerin ardından bölge genelinde tsunami uyarısı yapıldı. Buna göre bölge sahiline yerel saatle 17.00 öncesinde 3 ila 5 metre arası yükseklikte dalgaların ulaşabileceği tahmininde bulunuldu. Sarsıntı İşikawa genelinde, yakındaki Fukui ve Niigata dahil çevre eyaletler ile başkent Tokyo ve çevresinde hissedildi.

CAN KAYBI YA DA YARALI YOK

Japonya Başbakanı Fumiyo Kişida, ilk açıklamasında "Hasar tespit çalışması sürüyor. Depremde herhangi bir can kaybı ya da yaralı yok. Nükleer santrallerde de herhangi bir arıza yok" dedi.

DEPREM ANINDAN İLK GÖRÜNTÜLER

Öte yandan deprem anına ait ilk görüntüler servis edildi. Videoda, kuvvetli depreme rağmen insanların sakinliği ve binaların sağlamlığı dikkat çekiyor.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Dünya

Japonya Deprem Doğal Afetler Dünya Güncel Haberler

ABD'ye kaçak yoldan giren Türk vatandaşının söyledikleri Elon Musk'ı da şaşırttı

ABD'ye kaçak yoldan giren Türk vatandaşının söyledikleri Elon Musk'ı da şaşırttı

Araç sahiplerinin yüzünü güldürecek haber: Benzine 1 lira 54 kuruş indirim bekleniyor

Araç sahiplerinin yüzünü güldürecek haber: Benzine 1 lira 54 kuruş indirim bekleniyor

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

İran, Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin düşmesine ilişkin ön raporu yayımladı

İran, Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin düşmesine ilişkin ön raporu yayımladı

500

Yorumlar (33)

Can:

İnanılmaz görüntüler. bizler 1999 depremlerini yaşamış, büyük acılar çekmiş bir ülke olarak hiç bir şekilde ders almadan yola devam ediyoruz. 6 Şubat depreminde yep yeni binaların yıkıldığını gördük . İşte size dünyada yaşayan insanların ne kadar farklı olduğunu gösteren bir haber .

419
4
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Aklıma ilk gelen bir defalık deprem vergisi Ötv geldi. Kalıcı oldu..

yanıt28
yanıt2
Osman Tokgonul:

Ama biz Müslümanız ! Yaa , başlıkta " demirden çimentodan çalan müteahhitler görsün "diye yazmışlar ya ondan yazdım .

209
71
yanıtYanıtla
mahmut:

Çalan adam müslüman olamaz demiyorsun da . çalanların kalbine girip baktın mı Müslüman mı yazıyor kalbinde?

yanıt183
yanıt63
Bidüşün:

Osman kardeş çok talihsiz bir cümle kurmuşsun, kötü olan müslümanlık değil insan

yanıt271
yanıt58
Osman Tokgonul:

Aaaa, insanların kalbinde bu Müslüman bu Hristiyan bu Katolik vs diye mi yazıyor (?) Geç bunları Mahmut . Ben her kelime-i şehadet getirene Müslüman derim galiba herkes de öyle der ama O kutsal kitabın Türkçesini okumadığından , anlamını bilmediklerinden ( Bu ara " Kuran Türkçe okunmaaaaz , anlamı değişiiir" diyenler olduğu sürece bu işler düzelmez ) Çalacaklar da çırpacaklarda .

yanıt102
yanıt60
Osman Tokgonul:

Bidüşün , benim yorumumdan nasıl böyle bir şey çıkardın ? Müslümanlar çalar çırpar sözü mü var . Bak kardeş , adamlarda mübalasız onlarca dinleri var ama adamlar doğru lar fakat biz Müslüman olmamıza rağmen ... Amaaan be Bidüşün , ben de sana neler anlatıyorum .

yanıt72
yanıt32
Taner ARAPLILI:

hey Allahım nedir bu müslümanların böyle bağnaz ve beynamazlardan çekisi. evet Allahtan korkan çalamaz çünkü hesap vereceğini bilir? ne demeye çalışıyorsun bu müslüman olmayan bir insanın davranışını müslümanların sırtına vurarak yaftalmakta amacın ne?

yanıt10
yanıt11
virtueslife:

izalatörün önemi birkez daha ispatlanmış oldu.koca koca binalar gidip geliyor öylece çatlak bile yok.neredeyse tüm binalarında var japonyanın.Bizi öldüren tek şey cehalet değil fakirlikte öldürüyor.

155
6
yanıtYanıtla
Lodos Eser:

Fark eden oldu mu otoparktaki görüntü muazzam. Ortada bir tehlike bile yokken her arabanın arkasında takoz desteğine gelecek şekilde park etmesi olması

115
1
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title