Haberler

İsrail'den, "Hamas Eşekle Bomba Gönderiyor" İddiası

Güncelleme:

İsrail ordusu, Hamas'ın eşeklere bomba bağlayıp İsrail askerlerinin arasına gönderdiğini iddia etti.

İsrail ordusu, Hamas’ın eşeklere bomba bağlayıp İsrail askerlerinin arasına gönderdiğini iddia etti. Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayı internet sitelerinde açıklayan İsrail ordusu, eşeklere ateş açıldığını ve bombaların infilak ettiğini duyurdu.

Olayın ilk kez meydana gelmediğini belirten ordu, geçmişte başka hayvanlara da bomba bağlandığını ifade etti.

"TÜRKİYE'YE GİTMEYİN" ÇAĞRISI

İsrail hükümeti, vatandaşlarına elzem olmadıkça Türkiye'ye seyahat etmekten kaçınmalarını tavsiye etti. İsrail Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Türkiye'de hakim olan hava sebebiyle, burada bulunan İsrail vatandaşların teyakkuzda olmalarını ve İsrail karşıtı gösterilerden uzak durmaları istendi. Seyahat uyarısının Türkiye'ye tatile giden İsraillilerin sayısını düşüreceği tahmin ediliyor.

DİPLOMAT SAYISI ASGARİ DÜZEYDE

İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman dün de Türkiye'deki diplomatların ailelerinin ülkeye dönmesini istemişti. Lieberman, Türkiye'de kalacak diplomatların sayısının da asgari düzeyde tutulması talimatını vermişti.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Avigdor Lieberman Türkiye İsrail Hamas Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

i. bayrakcı:

ÇOKMU LAZİM KAtil köpeklerin gelmesi.

26
1
yanıtYanıtla
.................:

SİZDE EŞŞEK OLMAYIN ONLARDA SİZE BOMBALI EŞŞEK GÖNDERMESİNLER.EŞŞEKOĞLU EŞŞEKLER SİZİ.......

21
2
yanıtYanıtla
müslümanlar:

hayvan israiller artık sonunuz gelecek siz nasıl gazzedeki çocukları öldürüyorsanız acımadan artık bizlerde acımıyacayız bu yahudilere israiller

19
3
yanıtYanıtla
gelmeyinm@m.m:

Bizim ekmeğimiz suyumuz size haram olsun

20
1
yanıtYanıtla
REZZAA:

AKP''NİN ETKİSİZ POLİTİKALARININ MEVYESİ OLARAK YAKINDA FİLİSTİN TÜM DÜNYADA TERÖRİST İLAN EDİLECEK GALİBA. ÇOCUKLUĞUMUZDA ''TANKA KARŞI TAŞLA KENDİNİ SAVUNAN'' KİŞİYDİ FİLİSTİNLİ, ŞİMDİ İSE, İSRAİLİN BOŞ ARAZİLERİNE ÇATIR ÇATIR FÜZE ATAN BİR FİLİSTİN VAR. ÜSTELİK BU SEFER İLK SALDIRIYI FİLİSTİN BAŞLATTI.

1
19
yanıtYanıtla
SERT !:

boykot şart. yaklaşık 2 senedir ince eleyip sık dokuyorum. ciddi ciddi araştırıyorum ve piyasadaki tüm yahudi mallarını biliyorum ,o malları yemiyor içmiyor dişlerimi fırçalamıyor ve yıkanmıyorum. samimi olan için zor değil

16
3
yanıtYanıtla
mustafa:

hiç bir yahudi yer yüzünde huzur bulmıyacaktır ve her an ölüm korkusuyla yaşayacaktır kafirler için yaşasın cehennem

11
5
yanıtYanıtla
erkan:

zavallılar başka çarelerimi var.ablukaya almış kafir.

13
0
yanıtYanıtla
antisemitist:

İsrailli EŞŞEKOĞLU EŞŞEKLER, HAMAS sizinle yani dünyanın en modern ve güçlü ordularından! biriyle dalga geçiyor. Siz uçaklarla, füzelerle, tank ve toplarla saldırırken korkulu rüyanız olan Hamas eşşeklerle saldırıyor. Ne kadar aciz ve aşağılık bir toplum olduğunuzu dünyaya gösterdi Filistinli mücahitler.

11
2
yanıtYanıtla
ALAADDİN:

AYRICA DOLAR VE EURO PARALARI ELİNİZDEN ÇIKARIN DEĞERLERİ YARIYA DÜŞŞÜN.PARANIZI İSE TL YE ÇEVİRİN DEĞERLENSİN.

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title