Haberler

İran yeraltına inşa edilen İHA ve füze üslerinin görüntülerini paylaştı

Güncelleme:

Tüm dünya Ukrayna-Rusya savaşına odaklanmışken İran'dan dikkat çeken bir hamle geldi. İran Devrim Muhafızları Ordusu, yeraltında füze ve insansız hava araçlarının bulunduğu üslerinin görüntülerini kamuoyuyla paylaştı.

Tüm dünyanın gözü 10 gündür devam eden Ukrayna-Rusya savaşı nedeniyle bölgeye çevrilmiş durumda. Saldırılarda yüzlerce insan hayatını kaybetti, binlercesi ise yaralandı.

FÜZE VE İHA ÜSLERİNİ TÖRENLE AÇTILAR

Bölgedeki gelişmelerin dikkatle takip edildiği bugünlerde İran'dan ilginç bir hamle geldi. İran devlet televizyonuna göre, Devrim Muhafızları Ordusu tarafından "yüksek dağların kalbinde" inşa edilen füze ve İHA üsleri, Devrim Muhafızları Ordusu Genel Komutanı Tümgeneral Hüseyin Selami'nin katıldığı törenle açıldı. Söz konusu üslerin, "gelişmiş donanıma sahip karadan karaya füze sistemlerinin yanı sıra düşman radar ve savunma ağlarını etkisiz hale getirebilen saldırı İHA'larını barındırdığı" aktarıldı.

"HER TÜRLÜ DÜŞMAN HEDEFİNİ VURABİLİRİZ"

Törende konuşan Devrim Muhafızları Ordusu Hava Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Emir Ali Hacızade, "Şu anda bu üsten 60 insansız hava aracı kaldırabiliriz. İnsansız hava araçlarımız uzun menzile sahip olduğu için her türlü düşman hedefini vurabiliriz." dedi.

GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTILAR

Görüntülerde, çok sayıda füze ve çeşitli boyutlardaki İHA'nın yer altında geniş tüneller şeklinde inşa edilmiş üslerde konuşlanmış olduğu görüldü. Üslerde bulunan kamikaze İHA'ların belirlenen hedefleri vurduğuna dair görüntülere de haberde yer verildi.

Kaynak: AA / Dünya

Devrim Muhafızları İhlas Haber Ajansı İran Dünya Güncel Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

500

Yorumlar (25)

mahmut kemal :

Kendini kandırmakla olmaz atsana İsrail'e bitir işgali o zaman takdir edelim destek olalım. Böyle Rus'larla bir olup müslümanları öldürerek atar gider yaparak kendine güldürürsün ötesine geçemezsin.

219
31
yanıtYanıtla
VAHAP:

BUNLARIN HEPSİ TENEKDEN BALON...

161
47
yanıtYanıtla
elif alabaş:

İran boş rüzgar yapıyor.Bugüne kadar müslümanlar haricinde hiçbir devlete füze saldırısı yaptığını görmedik

178
10
yanıtYanıtla
Omar Omar:

Asıl bunları yok etmek lazım Şia hükümetini

119
38
yanıtYanıtla
Abura Demirel:

körfez ülkeri vursun iran suud bahreyn dubai umman ürdün kuveyt katar mısır lanet olası 5 para etmezsiniz körfez ülkeleri

149
8
yanıtYanıtla
Unknown 123:

Anca müslüman halka atarsin,yoksa cav cav ,ku Kafalarin olmasi israile Ömür üstüne ömür katar

136
8
yanıtYanıtla
Turk Evladi:

en son show yaptiginda yolcu uçağını vurmuşlardi. yaptiklari uçagi belki gormussunuzdur, hahaa ne troll adamlar. aman salakca bi sey yapmayin suriyeliler bize zaten fazla bi de sizi cekemeyiz

120
13
yanıtYanıtla
Asgari Ücretli :

Kolpaçino İran ; Bizim Bi bukadarımızda yerin altında ha ! siz kime şekil yapıyorsunuz ?

83
24
yanıtYanıtla
Samet Can:

Maketlere benziyor

72
16
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

İran'daki rejimin senaristleri Avrupa acaba şimdi İran'a ne buyurdular acaba? Acem'e!!!

73
12
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title