Haberler

İran, İsrail'den istihbarat almak için özel eğitimli kadınları kullanmaya başladı

Güncelleme:

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken İran medyasında dikkat çeken bir yazı yer aldı. Buna göre İran Devrim Muhafızları, İsrail ordusundaki kişilerden istihbarat alabilmek için genç ve güzel kadınları eğitiyor; bu kadınlar da çeşitli platformlardan İsrail askerleri ile yakınlaşıyor.

İran ve İsrail medyası, 7 Ekim'de Hamas'ın silahlı kanadı Kassam Tugayları'nın saldırısı sonrasında başlayan ve İsrail'in sivillere yönelik orantısız güç kullandığı savaşla ilgili dikkat çekici bir iddiayı ortaya attı. İran Devrim Muhafızları'nın özel olarak genç ve güzel kadınları eğittiği, bu kadınların sosyal medya üzerinden İsrail ordusuna mensup kişilerden bilgi aldığı aktarıldı.

İran, İsrail'den istihbarat almak için özel eğitimli kadınları kullanmaya başladı

GÜZEL KADINLARA ÖZEL EĞİTİM VERMİŞLER

Iran International isimli medya kuruluşunun aktardığı haberde, İran'ın İsrail'den istihbarat almak yeni bir yönteme başvurduğu belirtildi. Haberde, İran Devrim Muhafızları'nın özel olarak genç ve güzel İranlı kadınları eğittiği ve bu kadınların sosyal medya üzerinden İsrail ordusuna mensup kişilerden bilgi aldığı aktarıldı. Haberde özel eğitim alan kadınların kimlikleri ve paylaştığı fotoğraf ve videolar yayınlandı.

İran, İsrail'den istihbarat almak için özel eğitimli kadınları kullanmaya başladı

"ERKEKLERİ BAŞTAN ÇIKARMALARI İÇİN KULLANIYORLAR"

Devrim Muhafızları'nın özel olarak eğittiği kadınların elde ettikleri bilgileri Hamas'a aktardığı da iddia edildi. Iran International'da yer alan haberde, "İran Devrim Muhafızları ikiyüzlülük yapıyor. Kendi ülkelerinde genç kadınları ahlaksızlıkla suçlayıp cezalandırırken , aynı zamanda İranlı kadınları sosyal medyada erkekleri baştan çıkarması için kullanıyor" denildi.

İran, İsrail'den istihbarat almak için özel eğitimli kadınları kullanmaya başladı

SAHTE PROFİL OLUŞTURMUŞLAR

Devrim Muhafızları'nın özellikle İbranice bilen kadınları eğittiği belirtilirken bu operasyonun İran'ın Meşhed kentinden yönetildiği de aktarıldı. Medyada yer alan haberlerde en az 22 sahte profil oluşturulduğu ve bu profillerin de peruk, makyaj ve dekolteli elbiselerle çekilmiş fotoğraflarla desteklendiği kaydedildi.

İran, İsrail'den istihbarat almak için özel eğitimli kadınları kullanmaya başladı

Olga Or lakabını kullanan Samira Tarshizi'nin ismi ifşa olurken Hania Rafaarian isimli bir diğer kadının ismi de kayıtlarda yer aldı. Bu kadınların İsrailli erkeklerle romantik ilişki kurmaya çalıştığı ve fotoğraf, yazışma ve videolarla iletişim kurduğu kaydedildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Devrim Muhafızları İsrail Gazze İran Gündem Dünya Güncel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500

Yorumlar (16)

Murat Kılıç:

İran İsrail ABD İngiltere bu üçü her zaman kardeştir. İnsanlığın başına beladirlar. Bu dördünü dünyadan silin her problem hallolur..

218
33
yanıtYanıtla
oğuz şengül:

dünya sandığın gibi küçücük düzende değil avustralya prensliği çin hanedanlığı vs en az ingiltere kadar belki daha etkili hanedanlar üyeleri gizli bir ton örgüt şirket vs birton düzen var hepsi kesinlikle iç içe saydığın ülkeler sadece küçük görünen parça

yanıt41
yanıt9
Safa Peker:

derin çook derin...

yanıt2
yanıt0
mahalle sakini:

avustralya'lılar uzaydan gelmedi onlar da ingiliz

yanıt17
yanıt1
pentakill lol:

çin ve rusyayı unutma

yanıt9
yanıt2
özgür yorulmaz:

İran ne alaka?

yanıt0
yanıt0
JY:

ISRAIL ORDUSUNA GIRSEM BANADA YAKINLASIRLARMI??????? ISTEDIKLERI HER BILGIYI VERIRIM HEM ISRAIL HEM TURKIYE HAKKINDA YETERKI ONLAR BENIM ISTEKLERIMI VERSIN.

20
81
yanıtYanıtla
Sessiz ciglik:

Sende bilgi olsaydi boyle bir yorum yazmazdin

yanıt18
yanıt0
Güray Dilli :

Bırakın bunları , yemezler. Hangi devirdeyiz

36
6
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Bu Abd,Batı ve İsrail in her zaman , dünyanın her yerinde uyguladığı klasik taktik..

31
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title