Haberler

İran'ın Şahit-136 kamikaze drone'ları Kiev sokaklarını yangın yerine çevirdi

Güncelleme:

Rusya ile Ukrayna arasında 24 Şubat'ta başlayan savaş tüm hızıyla devam ederken, Rus güçleri bu sabah erken saatlerde Kiev'i İran'ın Şahit-136 (Shaded-136) kamikaze drone'ları ile vurdu. Saldırı sonrası birçok binadan dumanlar yükselirken, belediyeden halka "Sığınaklarda kalın" çağrısı yapıldı. Öte yandan internete düşen bir videoda, kamikaze drone'ların Kiev'e düştüğü anlar ve polislerin kentin üzerinde gezen drone'lara uzun namlulu silahlarla karşılık verdiği anlar yer aldı.

24 Şubat'tan bu yana devam eden Rusya- Ukrayna savaşında bugünlerde tansiyon epey yüksek. Ukrayna ordusu Rusya için büyük öneme sahip Kırım Köprüsü'nü patlattı. Rusya ise intikam için Ukrayna'nın başkenti Kiev'i bombardıman altına aldı. 10 Ekim'deki saldırılarda onlarca insan hayatını kaybetmiş ya da yaralanmıştı.

İran'ın kamikaze drone'ları Kiev'i böyle vurdu! Ukrayna ordusunun silahla müdahalesi sonuç vermedi

KİEV GÜNE BOMBA SESLERİYLE UYANDI

Kiev bu sabah da bomba sesleriyle güne başladı. Kiev Belediye Başkanı Vitaly Kliçko sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, başkentin Şevçenski bölgesinde iki ayrı patlama yaşandığını belirtip "Çok sayıda binada hasar var. Ekipler olay yerinde" dedi.

İran'ın kamikaze drone'ları Kiev'i böyle vurdu! Ukrayna ordusunun silahla müdahalesi sonuç vermedi

HALKA "SIĞINAKLARDA KALIN" ÇAĞRISI YAPILDI

Rusya'nın İran'ın verdiği kamikaze drone'ları ile Kiev sokaklarını yangın yerine çevirdiği anlarda Bölgesel Askeri İdaresi Başkanı Oleksiy Kuleba, halka hava alarmlarını dikkate alarak sığınaklarda kalmaları çağrısı yaptı.

İran'ın kamikaze drone'ları Kiev'i böyle vurdu! Ukrayna ordusunun silahla müdahalesi sonuç vermedi

İRAN'IN KAMİKAZE DRONE'LARI BAŞKENTİ YANGIN YERİNE ÇEVİRDİ

Öte yandan internete düşen ve kısa sürede viral olan bir videoda, Rusya'nın Kiev'i İran'ın Şahit-136 (Shaded-136) kamikaze drone'ları ile vurduğu anlar yer aldı. Görüntülerde drone'ların bir eve düştüğü ve binadan dumanlar yükseldiği görülürken, son gelen bilgilere göre evde bulunan bir kadın hayatını kaybetti, 3 kişi ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Video ayrıca Ukrayna ordusunun şehrin üstünde dolanan drone'lara uzun namlulu silahlarla müdahale etmeye çalıştıkları görülüyor.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Ukrayna Rusya Kiev İran Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

Umit Cetin:

bizde amerikaya güvenim iş yapsaydık bizimde sonumuz böyle olacaktı herşey ekonomi değil

113
43
yanıtYanıtla
Tevfik Sağlıcak:

biz amerikaya güvenip ne iş yapacaktık sanki? sizinde ülkenin durumunu teselli etme şekliniz bu heralde

yanıt46
yanıt33
ERKAN :

ekonomik çöküşü böylemi teselli ediyorsun?

yanıt24
yanıt26
Nurullah Ak:

Yahudi siyonist Zelenski halkını ateşe atmaktan memnun musun şimdi?

91
40
yanıtYanıtla
Can :

İhalara sihalara ülkemizde çamur atıp kötüleyen hainler iyi baksın habere, bence geleceğin savaş uçakları olup savaşın kaderini belirleyeceklerdir.

96
29
yanıtYanıtla
Umit Cetin:

cumhurbaşkanımız olmasaydı bırak iha siha üretmeyi oyuncak uçak bile üretemiyor olacaktık

yanıt117
yanıt109
SÜMBÜLZADE VEHBİ EFENDİ:

19XX LÜ YILLARDAN BU YANA ÜRETİLİYOR DÜNYADA ARZ TALEP MESELESİ BU C.BAŞKANLIĞI OLAYI DEĞİL NE YAPMAK İSTEDİĞİNLE ALAKALI BAŞTA OLUPTA YAPMIYORSA DURUM O ZAMAN VAHİMDİR ZATEN ALGI YARATMAYIN.

yanıt22
yanıt21
Ali Kamil Acar:

İnsan haklarıymış hayvan haklarıymış savaş halinde kimse takmıyor … sivil yerleşimleri bombalamak resmen vahşet .. bu arada bombaları satanın suçu yok atana bakmak lazım … bunun adı ticaret

60
5
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Ukrayna ABD den ve AB ülkelerinden sürekli tam gaz gelen silahları kullanıyor en son köprüyü vurdu o silahlarla şimdi Rusya başka ülkelerden aldığı silahları kullanmasın mı ?

51
12
yanıtYanıtla
Hayri :

Ne saçma bir savaş hayat devam ediyor maçlar oynanıyor oturup nerden bomba gelecek bekliyosun abd ukrayna ya silah yığıyor yeni nesil silahlar deneniyor insanlar ölüyor dunyada çıt yok 9 ay savaş mı olur başka bi numara var bu işte

49
5
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title