Haberler

İngiltere'de 20 kişilik özel bir askeri birliğin uzaylılara karşı eğitim aldığı ortaya çıktı

Güncelleme:

Birleşik Krallık Ordusu'na bağlı özel bir ekibin uzaylı istilasına karşı eğitim aldığı ortaya çıktı. ABD'de Amerikan Özel Kuvvetleri'yle birlikte eğitim gören 20 kişilik ekibin, köpükle kaplayıp hedefin hareket etmesini engelleyen bir silahın da aralarında bulunduğu ölümcül olmayan çeşitli silahlar kullanabildiği belirtildi.

İngiliz Daily Star gazetesinin haberine göre; Special Air Service'a (SAS) bağlı 20 kişilik bir ekip, "alternatif tehditlere" karşı eğitim aldı. Ekibe mensup olan elit askerlerin, aralarında uzaylıların da bulunduğu muhtelif potansiyel tehditlere yönelik, ölümcül olmayan silahları kullanmak üzere eğitildiği belirtildi.

"SAS HER TEHDİDE HAZIR OLMALI"

Daily Star'a konuşan bir kaynak, "SAS her şey ve her tehdit için hazır olmak zorunda. Bunların arasında teröristlerden, birilerine kasten bulaştırılan ölümcül virüslerin yer aldığı insan yapımı ölümcül silahlara ve uzaylı yaşam formuna kadar her şey var" ifadesini kullandı.

AMERİKAN ÖZEL KUVVETLERİYLE BİRLİKTE EĞİTİM GÖRÜYORLAR

Tüm bunların kulağa zırva gibi gelebileceğini söyleyen söz konusu kaynak, bu askerlerin köpükle kaplayıp hedefin hareket etmesini engelleyen bir silahın da aralarında bulunduğu ölümcül olmayan çeşitli silahlar kullanabildiğini ifade etti. Habere göre; bu birlik, ABD'de Amerikan Özel Kuvvetleri'yle birlikte eğitim görüyor.

EINSTEIN BİLE SÖYLEDİ

Haberin dayandırıldığı kaynak, "Çoğu insan, başkaca gezegenlerde yaşam olduğuna inanıyor. Einstein bile 1920'de "Niçin Dünya insan yaşamını destekleyen yegâne gezegen olsun" dedi. Eğer buna inanıyorsanız, uzaylıların bir tehdit oluşturabileceğini kabul etmelisiniz ve onun için plan yapmalısınız" ifadelerini kullandı.

Müteveffa Profesör Stephan Hawking de uzaylıların varlığına ilişkin uyarıda bulunmuştu. Hawking, "Uzaylılar bizi ziyaret ederse, sonuç Kolomb'un Amerika'ya geldiğindeki gibi olur, ki o, Yerli Amerikalılar için hoş olmamıştı" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Daily Star Dünya Haberler

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500

Yorumlar (36)

he:

Bu haberi okuyan uzaylılar, dalga geçen twitleri atmaya başlamıştır. ''Eyvah dünyalılar 20 kişilik tim kurdu, artık asla onlarla başa çıkamayız diye'' :))

11
3
yanıtYanıtla
.:

Diğer gezegenlerde yaşayan varlıkların ne olduğunu bilemezsin belki teknolojileri bizimkinden geri yada ileri belki de sadece bakteriler bizim gibi bir yaşam formu yok Allah bilir. . .

yanıt0
yanıt1
Vatandaş X:

Allah uzaylıları bizlerden korusun amin

10
1
yanıtYanıtla
...:

Eğitim verenler nerede eğitim almışlar

9
1
yanıtYanıtla
insandan:

insandan

yanıt0
yanıt1
HAKLIII:

İnançsızlık bazen böyle saçma hayaller kurdurtur . Bilim ve teknoloji sahibi olmak cehaletin önüne geçemiyor malesef. Bizdeki malum tayfa bu yorumu begenmiyecek ama gerçek tamda bu.

1
8
yanıtYanıtla
Tahir can:

Bizim hocaların ilk işi şu olur bu uzaylılarla o iş olurmu.Hemen üfürmeye uzaylılardan cin çıkarmaya çalışırlar.

2
7
yanıtYanıtla
Mustafa:

Zavallısın.

yanıt1
yanıt2
REALİST:

sahte uzaylı istilası loading. . . . . . .

6
1
yanıtYanıtla
Yahya:

Bizim ülkeyi 18 senedir yeşil renkli müsülman uzaylılar yönetiyor.

yanıt2
yanıt0
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title