Haberler

Her dediği çıkan ünlü kahin Nostradamus'tan tüyler ürperten 2022 sözleri: Buğday zamlanınca insanlar birbirini yiyecek

Güncelleme:

Hitler'in yükselişinden JFK'nin vurulmasına ve 11 Eylül saldırılarına kadar birçok olayı öngören ve "Her dediği çıkan kahin" olarak adlandırılan Nostradamus'un 2022 sözleri de duyanları ürküttü. Nostradamus, 2022 yılında açlığın başlayacağını belirterek, "Buğdayın fiyatı o kadar yüksek ki insanlar kadın ve erkek fark etmeksizin, hemcinsini çaresizlik içinde yemeye yol açacak" ifadelerini kullandı.

Dünyada etkisini gösteren koronavirüs salgını, savaşlar ve gıda krizi nedeniyle kahinlerin kehanetleri de teker teker gündem olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde "Büyük sıcaklıklar olacak" diyen Kör Kahin Baba Vanga'dan sonra bu sefer de Nostradamus'un sözleri gündem oldu.

DAHA ÖNCE ÖNEMLİ OLAYLARI BİLDİ

Nostradamus dünyanın oluşumundan bu yana insanlık tarihine dair birçok önemli olayı tahmin etti. Nostradamus, Hitler'in yükselişinden JFK'nin vurulmasına ve 11 Eylül saldırılarına kadar birçok olayı öngördü.

2022 KEHANETLERİ İÇ AÇICI DEĞİL

2021 yılı için iklimsel felaketler hakkında uyarılarda bulunan ve Kaliforniya'da büyük bir deprem hakkında konuşan (Kaliforniya'da geçtiğimiz günlerde büyük bir deprem meydana geldi) Nostradamus, 2022 yılı için de hiç iç açıcı kehanetlerde bulunmadı.

"İNSAN HEMCİNSİNİ ÇARESİZLİK İÇİNDE YİYECEK"

Nostradamus'un kehanetinde "Bal mumdan çok daha pahalıya mal olacak. Buğdayın fiyatı o kadar yüksek ki insanın, kadın erkek fark etmeksizin hemcinsini çaresizlik içinde yemesine yol açacak." ifadeleri yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Nostradamus Ekmek Haberler

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 677. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kara Ağaç Destanı 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Dünya'ya benzeyen yeni bir gezegen keşfedildi? Gliese 12 b özellikleri neler? Trakya'ya nükleer santral mi yapılacak? Nükleer santral nereye, ne zaman yapılacak? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 64. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yeni Call of Duty oyununun ismi resmi olarak açıklandı! Call of Duty: Black Ops 6 tanıtım tarihi duyuruldu Vakıfbank çöktü mü? Vakıfbank mobil uygulaması neden açılmıyor? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 24 Mayıs Yalı Çapkını 71. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! FENERBAHÇE BEKO- PANATHINAIKOS MAÇI CANLI İZLE! #127936 Fenerbahçe- Panathinaikos maçını canlı (HD) izleme linki! FENERBAHÇE BEKO- PANATHINAIKOS FİNAL FOUR maçı ne zaman? Fenerbahçe- Panathinaikos maçı saat kaçta hangi kanalda? #127936 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
Wanda Nara, anlaşma imzaladığı +18 sitesinde hesap açtı! Kapak fotoğrafına çırılçıplak halini koydu

Wanda Nara, anlaşma imzaladığı +18 sitesinde hesap açtı! Kapak fotoğrafına çırılçıplak halini koydu

500

Yorumlar (10)

Metin Yalcin:

Tarihin çeşitli dönemlerinde kafadan kırık bir müptezel çıkıyor yıllarca kendinden konuşturuyor, haber bulamayan medyanın kurtarıcısı oluyor ..

171
7
yanıtYanıtla
hikmet yaşar:

adam doğru demiş bu yandaş lar milleti bu sene aç bırakmaz sa görüşürüz ekmek bu sene sonu olmadan 10 lira

19
21
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

O kadar da değil

33
2
yanıtYanıtla
adem :

doğru demiş ben bu sabah kardeşimin sol bacağını yedim güzel oluyor

9
3
yanıtYanıtla
Tahsin Büyükkol:

O zanda bu zamanin halini bilseydi kendine kiymişti veya daha ileriye gidit ölümüne care bulmuştu.

5
4
yanıtYanıtla
Gürbüz Güngör:

Geleceği sadece Allah bilir

6
0
yanıtYanıtla
Recep Aykun:

palavra palavra palavra

3
2
yanıtYanıtla
Mehmet Öztürk:

CESARETİMİ TOPLADIM VE OKUDUM.

5
0
yanıtYanıtla
ahmet fahlan:

işkembespor kulubu santraforu nostradamus'un golünü izliyoruz.

4
1
yanıtYanıtla
Mazlum Yeşilyaprak:

Nostradamus'un KAHİN DEĞİL YAMYAM OLDUĞU BELLİ AÇLIKTAN KİMSE EŞİNİ YEMEZ ÖLÜR FAKAT KENDİ EŞİNİ YEMEZ SADECE YAMYAMLAR HARİÇ

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title