Haberler

Her dediği çıkan kahin Nostradamus ekmek fiyatlarının uçacağını bildi, sıradaki kehaneti herkesi ürkütüyor

Güncelleme:

2022 yılına ilişkin savaş kehaneti gerçekleşen, ardından ise buğday kaynaklı ekmek bulma sıkıntısına işaret eden Fransız kahin Nostradamus'un son kehaneti 'iklim krizi' kaldı. Eğer bu da gerçekleşirse Nostradamus 3'te 3 yapmış olacak.

Dünyanın 2022 yılında art arda zor süreçler yaşaması nedeniyle kahinlere olan ilgi de arttı. Bu durumların üzerine Nostradamus kehanetlerinden 2'sinin gerçekleşmesi, kahinlere yönelik ilgiyi daha da artırdı. Buğdayda yaşanacak sıkıntıyı ve savaşı tahmin etmesiyle herkesi şaşkına uğratan Nostradamus'un şimdi de son kehaneti olan iklim krizine odaklanıldı.

BİRÇOK ÖNEMLİ OLAYI ÖNCEDEN BİLDİ

1503 yılında dünyaya gelen Fransız astrolog, 1555 yılında insanlığın geleceğine kehanetlerini yazdığı 932 dörtlük şiirlerle kendi döneminde ünlenmeyi başardı. Şiirlerini Les Propheties isimli kitabında toplayan Nostradamus dünyanın oluşumundan bu yana insanlık tarihine dair birçok önemli olayı tahmin etti.

KİTABI ROMA'DAKİ BİR MÜZEDEN ÇALINDI

Nostradamus'un 467 yıl öncesinde kaleme aldığı insanlık tarihini değiştirebilecek kehanetleri anlatan kitabı 2007 yılında İtalya'nın başkenti Roma'daki bir müzeden çalınmasıyla ortaya çıkmıştı.

UKRAYNA VE RUSYA SAVAŞINI BİLDİ

Nostradamus'un kitabında 2022 yılına ait ilk kehaneti savaşla ilgiydi. 2022 yılının Şubat ayında Rusya ve Ukrayna arasında başlayan savaş sonrasında ünlü kahinin kehanetlerine olan ilgi arttı.

BUĞDAY VE EKMEK FİYATLARININ UÇACAĞINI BİLDİ

2022 yılında ülkelerin ekonomik anlamda zorluk yaşayacağından söz eden Nostradamus kitabında bu kehaneti, "Başrahipler, keşişler, öğrenecek acemiler yok. Bal mumdan çok daha pahalıya mal olacak. Buğdayın fiyatı çok yüksek. Çaresizlik yemek için yoldaş" sözleriyle anlattı.

GERİYE SADECE İKLİM KRİZİ KALDI

Dünyaca ünlü kahinin 2022 yılındaki üçüncü kehaneti ise iklim kriziyle ilişkiliydi. Nostradamus, "Baş güneş gibi parıldayan denizi kavuracak. Karadeniz'in yaşayan balıkları hemen hemen kaynayacak. Rodos ve Cenova yarı aç olacak. Onları kesmek için yerel halk çok çalışacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Nostradamus Ekmek Dünya Güncel Haberler

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 25 Mayıs Cumartesi Steam sorun mu var? Galatasaray'da seçim ne zaman, seçim bugün mü? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Yeni eğitim müfredatı onaylandı mı? Talim ve Terbiye Kurulu müfredatı onayladı mı? 25-26 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 25-26 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 25-26 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25-26 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar #128240 25-26 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! KPSS sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024? #128196 25-26 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Gaddar ne zaman final yapacak? #129300 #128250 25 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

500

Yorumlar (17)

tarık usta:

geleceği yalnız ALLAH bilir

233
33
yanıtYanıtla
KARAYEL:

aha sende bilmissin, "geleceği yalnız ALLAH bilir"

yanıt64
yanıt49
Hek Tor:

Peki bu dediğini kim yumurtlamış? Hangi kahin bunu demiş? Kaynak göstersene...

yanıt0
yanıt0
hikmet yaşar:

adam 50 yıl önceden bilmiş bunun allahla ne alakası var yandoniş

yanıt4
yanıt11
Metin Yalcin:

Her yüzyılda bir kaç kafadan kırık müptezel ve onlara inanan, müptezeller çıkıyor, normaldir Allah inancı olmayanlar için ..

162
26
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Buğday kaynaklı ekmek krizi yok kasıtlı olarak yakılan tarlalar ve fahiş fiyatla hükümetlere yapılmaya çalışılan darbe var nostradamus geleceği bilseydi cehenneme gideceğini bilip müslüman olurdu en aptal müslüman bile kafirin sonsuz cehennemde kalacağını bilir bu bilememiş.

60
23
yanıtYanıtla
Akın ÖZYURT:

bütün kötülükleri yap iyi insan olma. bir gün cennete giderim ne de olsa! ohh ne güzel iş.

yanıt0
yanıt0
ismail bey :

Altılıyı bilseydide, biraz para kazansaydı.

40
6
yanıtYanıtla
ercüment kaya:

bunlar hep böyle gereksiz gereksiz olayları tahmin ediyorlar . para getiren faydalı tahminlerde bulunmuyorlar. :)

yanıt18
yanıt2
ercüment kaya:

2022 yi geçin onu gözden çıkardıkta,,, 2023 için ne diyor nosti amca,

27
4
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title