Haberler

Havada hareketsiz duran uçağın sırrı çözüldü

Güncelleme:

San Francisco Uluslararası Havalimanı'na yaklaşan yolcu jetindeki bir yolcu, uçağın penceresinden dışarı baktığında suyun üzerinde hareketsiz duran bir uçak gördü. İlk uçağın kamerasından çekilen görüntüde, ikinci uçak ilkine göre durgun görünüyordu. Ancak bir pilot, olayın gerçek yüzünü anlatınca işin sırrı çözüldü

San Francisco Uluslararası Havalimanı'na yaklaşan bir ticari uçağın penceresinden bakarken, yolcular dışarıya baktıklarında havada hareketsiz gibi görünen bir uçak gördü. Bu ilginç anı bir yolcu kaydetti ve görüntü, uçağın deniz üzerindeki manzarasını yakaladı. Aniden ilk uçağın birkaç yüz metre uzaklıkta başka bir uçakla aynı kareye girdiği görülüyor.

Ancak ikinci uçakla ilgili kafa karıştırıcı olan şey, uçağın tamamen hareketsiz gibi görünmesi oldu. İlk uçaktan bakıldığında, uçağın bir helikopter veya insansız hava aracı gibi suyun üzerinde asılı duruyor gibi görünüyor.

Şaşkın yolcu, bu klibi Reddit'te paylaştı ve altına "SFO'ya iniş. Burada ne oluyor? [Uzaylılar]?" diye yazdı. İnsanlar bu görüntüye şaşırdı ve nedenini tahmin etmeye çalıştı. Bir kişi "Bu gerçekten harika ve gerçek hayatta hiç böyle bir şey görmedim. Çok çılgınca görünüyor!" diye yazdı. Bir diğeri şaka yaparak, "Bu matristeki bir hata." dedi. Bir diğer kişi "Uzaylılar!" yazdı.

Ancak bir pilot, Daily Mirror'a konuşarak bunun bir optik yanılsama olduğunu açıkladı. Pilot, " San Francisco, hava durumu uygun olduğunda ve her iki uçak da birbirini görebiliyorsa, normalden daha az yanal ayrım ile inebilir. İkinci uçak, yolcunun çektiği uçaktan çok daha hafif olduğu için çok daha yavaş uçuyor olabilir. Ayrıca güçlü bir başlı rüzgar olabilir ve bu da yer hareketini azaltır." dedi.

Göz alıcı uçak anlarını görmek isteyen havacılık tutkunları, Portekiz'deki Madeira Havalimanı'na gitmeyi düşünebilirler. Pistin tepelere göre konumu, özellikle rüzgarlı günlerde pilotların uzun bir eğriyle yaklaşmasını gerektirir. Geçen yıl bir pilot, bu şekilde geldi, rüzgar o kadar güçlüydü ki uçak yana gelir gibi görünüyordu. Uçak deniz üzerinden gelirken sağa doğru döner ve pilot uçağı pistle hizalamak için kanatları aşağı doğru eğerek yere indirir.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

San Francisco Uluslararası Havalimanı San Francisco Pilot Dünya Haberler

Evler boşaltıldı, silahlı güvenlikler ayrıldı! FETÖ çiftliğinden gelen görüntüler, Gülen'in kaçırıldığı iddialarını doğruladı

Evler boşaltıldı, silahlı güvenlikler ayrıldı! FETÖ çiftliğinden gelen görüntüler, Gülen'in kaçırıldığı iddialarını doğruladı

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

İlk Türk astronot Alper Gezeravcı trafik kazası geçirdi

İlk Türk astronot Alper Gezeravcı trafik kazası geçirdi

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 31 Mayıs Yalı Çapkını 72. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Kurban Bayramı'nda yapılacak ibadetler neler? Bayramın 1. günü hangi ibadetler yapılır? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Yarın ne sınavı var? Yarın hangi sınavlar, hangi ÖSYM sınavı var? Haziran ayı hangi burç? Haziran ayında doğanlar hangi burç oluyor? Mourinho Fenerbahçe'de ne kadar kazanacak? İşte Mourinho'nun Fenerbahçe'den alacağı iddia edilen ücret! 1 Haziran Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 1 Haziran burç yorumları nedir? 21 Haziran hangi burç? 21 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Haziran tarihi hangi burç olur? MİGREN NEDEN OLUR? Migren belirtileri neler, nasıl geçer? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 31 Mayıs günün maçları nereden izlenir? İDRAR YOLU ENFEKSİYONU BELİRTİLERİ NELER? İdrar yolu enfeksiyonu nasıl anlaşılır? E OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR 2024: E - Okul zaman kapanacak, kaç gün var?
Gazze'de bir bebek daha açlık yüzünden can verdi

Gazze'de bir bebek daha açlık yüzünden can verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title