Haberler

Genç öğretmen, öğrencisiyle evlenmek için cinsiyet değiştirdi

Güncelleme:

Hindistan'ın Rajasthan şehrinde kadın öğretmen erkek olmak ve bir öğrencisiyle evlenmek için cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirdi. Cinsiyet değiştiren öğretmen Aarav Kuntal, "Hep cinsiyetimi değiştirmek için ameliyat olmak istedim. İlk ameliyatımı Aralık 2019'da oldum" dedi.

Hindistan'ın Rajasthan şehrinde yaşanan Aarav Kuntal isimli beden eğitimi öğretmeni, kadın olarak dünyaya geldi ancak daha sonra yılalrca cinsiyet değiştirmeyi düşündü. İlk ismi Meera olan Kuntal, ortaokulda okuyan Kalpana isimli kız öğrencisine aşık olunca fikrini hayata geçirmeye karar verdi.

AİLELER İZİN VERDİ

İlk ameliyatını 2019'da olan Meera, adını Aarav Kuntal olarak değiştirdi. Cinsiyet değiştirdikten sonra Aarav ve Kalpana ailelerin de izin vermesiyle hayatlarını birleştirdi.

Genç öğretmen, öğrencisiyle evlenmek için cinsiyet değiştirdi

"ONUNLA HER ŞARTTA EVLENİRDİM"

Kalpana ANI'ye verdiği demeçte, "Onu başından beri seviyordum. Bu ameliyatı yapmamış olsaydı bile onunla evlenirdim. Ameliyat için onunla birlikte gittim" dedi. Kalpana Aarav'ın hayatını değiştirdiğini ve hayatındaki en büyük başarıyı onun sayesinde olduğunu vurgulayarak "Ben her neysem, hepsi onun sayesinde" diye de sözlerine ekledi.

Genç öğretmen, öğrencisiyle evlenmek için cinsiyet değiştirdi

Genç öğretmen, öğrencisiyle evlenmek için cinsiyet değiştirdi

Genç öğretmen, öğrencisiyle evlenmek için cinsiyet değiştirdi

Zehra Yaşık
Haberler.com - Dünya

Hindistan Haberler

Bakmadan Geçme

Kaptanlık Oyun nedir Survivor Kaptanlık Oyunu formatı nedir? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor Kaptanlık Oyunu'nu kim kazandı, kaç kaç bitti? 9 Mayıs Perşembe kaptanlar kim oldu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor kim elendi, Survivor kim gitti 9 Mayıs Perşembe? #129488 #128148 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 32. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 9 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 9 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 9 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kur'an'daki en faziletli sureler hangileri? Hangi sure en önemli? John Wick 4 filmi oyuncuları kim? John Wick 4 filmi konusu, oyuncuları ve John Wick 4 özeti! En Sık Görülen Rüyalar ve Anlamları: Bilinçaltının Gizemli Dünyası
500

Yorumlar (5)

FURKAN YÜCEL:

İğrençler,

218
36
yanıtYanıtla
hasan:

hangisi bayan bunların?

195
24
yanıtYanıtla
SAMİ UTKU:

Erkek Görünümlü Gavur Kim Olacak Başka ????????

yanıt105
yanıt19
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Allah mesut etsin HİNDU gardaşşş :)

25
41
yanıtYanıtla
Ziang Hua:

Hayırlı olsun ????

3
15
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title