Haberler

Geleneğiniz batsın! Gerdekten sonra gelini yanlarına alıp bir rezilliğe imza attılar

Güncelleme:

Dünyanın birçok ülkesinde evlilikle ilgili tuhaf gelenekler bulunuyor. Sosyal medyada paylaşılan bir videoda, gerdek gecesinin ardından yaşananlar büyük tepki çekti. Nerede ve ne zaman çekildiği bilinmeyen video kısa sürede viral oldu.

Dünya anlam verebildiğimiz ve veremediğimiz birçok gelenekle dolu. Bunlar bazen komik, eğlenceli bazense korkunç olabiliyor. Twitter'da paylaşılan bir video korkunç hatta mide bulandıran geleneğe bir örnek.

MAHREMİYET AYAKLAR ALTINDA

Twitter'da paylaşılan ve nerede çekildiği bilinmeyen videoda, gelinin gerdek gecesinin ardından, erkek tarafından birkaç kadının ellerine lekeli bezi alarak şarkı söylediği anlar yer alıyor. Mahrem olması gereken anların videoya çekilip sosyal medyada paylaşılması büyük tepkiye neden oldu.

Geleneğiniz batsın! Gerdekten sonra gelini yanlarını alıp bir rezilliğe imza atılar

TEPKİ YAĞIYOR

Kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlenen videoya birçok kullanıcı sert tepki gösterdi. Kadının aşağılandığını öne süren kullanıcılar "Geleneğiniz batsın" sözleriyle videoyu çekenleri sert bir şekilde eleştirdi.

Geleneğiniz batsın! Gerdekten sonra gelini yanlarını alıp bir rezilliğe imza atılar

Geleneğiniz batsın! Gerdekten sonra gelini yanlarını alıp bir rezilliğe imza atılar

Zehra Yaşık
Haberler.com - Dünya

Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (29)

uemit delibas:

tamam gercekten tam bir rezaet ..ama kadınlar sokak ortasında cirit çıplak gezince ses seda yok nedense .. rezilsiniz rezil

331
119
yanıtYanıtla
Pizza Bella:

Atalarının geleneklerini inkar eden bir kavim, helak olmuş bir kavimdir.

94
296
yanıtYanıtla
VaioNokia:

yani bizde atalarımızın gelenekleri İslam dinine tersse dinimizi seçeriz. gelenek insanların icadı, İslam Allah'ın emri. İslamı geleneklerden üstün tutmayız.

yanıt113
yanıt18
Gülçin Yurdakul:

O sana göre öyle bence. 2 kişi arasında olur böyle şeyler ulu orta gösterilmez. İslamda edep, adap vardır. Bu hangi edebe ve adaba sığar? İslamiyeti gelenek görenek diye lekelemeyin.....

yanıt125
yanıt8
HATİCE TANYILDIZ:

“Hayır, biz atalarımızı üzerinde bulduğumuz yola, onların bize bıraktıkları töre, gelenek ve ideolojilere uyarız!” derler. Peki, ya ataları akıllarını hiç kullanmayan ve doğru yolu bulamayan kimseler ise, yine de onların izinden mi gidecekler? BAKARA 170

yanıt98
yanıt9
Blackened:

Bu mu gelenek? Cahiliye başka birşey değil! Sen de cahiliyede kalmışsın.

yanıt66
yanıt10
ressammasser:

Tam tersi cahil kardeşim aksine atalarının Geleneği üzerine yaşayan kavim,topluluk,halk helak olmaya mahkumdur islam bunu söyler. Sen hangi inançtandın budizm mi başka bir inançmı bilemedim

yanıt45
yanıt9
Mert Sert:

Namusunu koruyup saklayanla saklamayan bir mi ?

222
70
yanıtYanıtla
Adana001 Merkez:

Genel cerrahi çalışanları bilir, eski hale getirmek 10 dk sürer neyin ispatı bu):))

219
50
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Türkiyede olma ihtimali yüksek

163
68
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title