Haberler

Etlerini Kesip Yedirdi! Facebook'tan Canlı Yayınlanan Yamyam Gösteri Polisi Hareke Geçirdi

Güncelleme:

Letonya'da düzenlenen ve Facebook'tan canlı yayınlanan gösteride, gıda kaynakları tükenirse olabileceklere dikkat çekmek için iki kişinin sırtından kesilen et pişirilerek iki gönüllüye yedirildi.

Facebook canlı yayınında iki gönüllünün vücudundan et parçası kesip pişiren, daha sonra ise etleri kendilerine yediren şef ile ilgili polis harekete geçti. Bir erkek diğeri kadın iki gönüllüden et dilimleyen yamyam aşçı polis tarafından aranıyor.

ASLINDA SANAT PERFORMANSI

Letonya'nın başkenti Riga'da bir müzede filme alınan anlar sanatçı Arturs Bērziņš tarafından yönetildi. İnternette yayını izleyen bazı seyirciler tarafından şikayetler alan gösterinin 6 Mart'ta düzenlendiği öğrenildi.

NEŞTER İLE KESİP PİŞİRDİ

Neşter kullanarak iki kişinin sırtından birer parça et kesen adam, bu işlemi yaparken herhangi bir anestezi yöntemi de kullanmadı. Daha sonra etler tavada pişiren adam bunu gönüllülere servis etti.

KÜRESEL GIDA KAYNAKLARININ TÜKENİŞİNE DİKKAT ÇEKİYOR

"Eschatology" adı verilen gösterinin amacının, küresel gıda kaynakları tükenirse insanlığa ne olacağını vurgulamak olduğu söylendi. Gösteri, insanların yok olma tehlikesi ile karşılaşmaları halinde yamyamlığa başvurmak zorunda kalacaklarını anlatıyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Facebook Letonya Riga Mola Komik - İlginç Dünya Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Bakmadan Geçme

Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Yağdan kilo vermek için ne yapmak gerekir? Yağdan kilo vermenin püf noktaları İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya mı uğradı? İşte Robert Fico'nun yaşadığı panik anları... Yağ çözücü evde nasıl yapılır? Evde doğal yağ çözücü yapımı İSTİKLAL CADDESİ'NDE YANGIN MI ÇIKIT? İstiklal Caddesi'nde yangın paniği! Ne oldu, olay ne? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

500

Yorumlar (31)

vatandaş rıza:

ulan manyaklar bu tür haberleri yapmaya devam ederseniz yarın birgün bizim millet onlara benzemeyi çok sevdiklerinden dolayı meraklanıp kuruyuda çektimi en yakın arkadaşını bile denemek için yer. . bu hep önceleri böyle olmuştur bilmezmisiniz. .

29
5
yanıtYanıtla
TÜMER TÜRK:

Öyle bir zaman gelecek ki dünya yaşanılmaz bir yer olacak .Kişi diyecek ki keşke şu mezarda ben olaydım.İmândan mahrum olan insanlar sapıklaştıkca sapıklaşıyor.

31
2
yanıtYanıtla
Korturk:

Kızlarda beni yemek istiyo. Acaba bu tarz mi istiyolar

5
24
yanıtYanıtla
yamyam kız:

aynen bu tarz yemek istiyoruz seni

yanıt2
yanıt0
Alper:

Ne adana deyip duruyorsunuz ayıp be adana çok güzel be gayet medeni insanlar var ayıp oluyor ama çok ya asıl insanlar var ve türkiyenin gıda ambarı ve sebze meyvenin türkiye cenneti bir yer

18
9
yanıtYanıtla
ttt:

Hıhı

yanıt5
yanıt10
NİSAN:

Allah belanızı versin mercimek beyinliler

26
1
yanıtYanıtla
Tr:

Ekmeenen yiyin, ööle doymasınız

24
2
yanıtYanıtla
e e e e:

seytanlar toplulugu

23
1
yanıtYanıtla
Napalim:

Adana ?

6
17
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title