Haberler

Eşi Tarafından Burnu Kesilen Kadın Türkiye'ye Gönderilecek

Güncelleme:

Afganistan'da eşi tarafından burnu kesilen kadın, tedavi için Türkiye'ye gönderilmeye çalışılıyor.

Afganistan'ın kuzeyindeki Faryab eyaletinde eşi tarafından burnu kesilen kadının, tedavi için Türkiye'ye getirilmesi planlanıyor.

TÜRKİYE'YE NAKİL OLACAK

22 yaşındaki Reza Gül adlı kadın, eşi Mohammad Khan (25) tarafından burnu kesildikten sonra, pazartesi günü sabah saatlerinde kanlar içinde Maymana kentindeki Afgan-Türk Hastanesi'ne kaldırıldı. Amerikan Associated Press ajansının haberine göre; hastane direktörü Fevziye Salimi, genç kadının daha ileri tedavi için Türkiye'ye naklini gerçekleştirmeye çalıştıklarını açıkladı.

7 YAŞINDAKİ KIZI, İKİNCİ EŞİ YAPMIŞ

Türkmenistan sınırındaki Faryab eyaletinin meclis üyesi Rahmatullah Turkistani, cani eşin üç ay önce İran'dan döndüğünü ve o tarihten bu yana sürekli eşine işkence yaptığını söyledi. Turkistani, Kahn'ın 7 yaşında bir kız çocuğunu ikinci eşi yaptığını da sözlerine ekledi.

TALİBAN YETKİLİLERİNE DE SÖZ VERMİŞTİ

Reza Gül'ün ailesinin yaşadığı bölgenin Taliban kontrolünde olduğunu aktaran Turkistani, büyüklerin ve Taliban temsilcilerin problemleri çözmek için arabuluculuk yaptığını söyledi. Öte yandan, eyalet yönetimi sözcüsü Ahmed Cavid Dedar, Taliban'ın da Kahn'ın peşinde olabileceğini, çünkü onlara karısına bir daha şiddet uygulamayacağı yönünde söz verdiğini belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Afganistan Türkiye Faryab Yaşam Dünya Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

500

Yorumlar (47)

sabri:

burnunumu kesti, , la oglum kulagını niye kesmedin zırtoo yarım bırakılırmı iş vay salak vay

2
61
yanıtYanıtla
YELİZ:

BU ÜLKEDE CHP OLMASIN TÜRKİYEDE KADINLARA AYNI EZİYETİ EDERLER

23
27
yanıtYanıtla
Afanali:

Kardesim daha yeni fox tvdezuhal topla kaatilan kadin sideetli gecimsizlik goruyormus ve sunlari soluyordu ben 15 yil once siddet gordugumde polise sikayet ediyordum polis bana kocandir idare et diyodu ve eve gonderiodu ama simdi herkes ole bise yok Alah cumhurbaskanimizdan basbakanimizran razi olsun dedi ac izle bunu soliyen cok buyuk siddetler goren bir bayan

yanıt16
yanıt5
İNADINA AKPLİ:

TÜRKİYEDE''DE LAİKLİK ELDEN GİDİYOR YOBAZ DİNCİLER SAYESİNDE

26
21
yanıtYanıtla
ali:

ATATÜRK düşmanı şu kadın yazar çizer takımını buraya yollayacaksın, böyle bi herifin 5 karısından biri yapacaksın görsün anyayı konyayı. Her gün dayak, her gün hakaret öyle sokağa falan çıkmak yok, hele burkasız hiiiç yok. . Utanmazlar. hem laikliğe laf atarlar, hem laikliğin getirdiği haklardan sonuna kadar faydalanırlar.

16
25
yanıtYanıtla
YÜRÜ BE:

benAli beye katılıyorum. ama ben olaya chp, hyp, ztp zrtp v. svs. vs. zihniyeti olarak bakmıyorum. cehennem gibi bi coğrafyada yaşıyoruz. etrafımızdaki ülkelere bakalım. üzerimizde tarihi jeopolitik emelleri olan onlarca düşman devlet var. pydsi, daeşi, pkksı, ışidi, dhkpcsi, esedi, yunanı, ermenisi, rusu, iranı neler neler. . . Sen böylesi cehennem gibi bir coğrafyada biraz biraz huzurlu sokağa çıkabiliyorsan, biraz biraz güvenin varsa, az çok demokrasiyi yaşayabiliyorsan, bunun temelini atan Atatürk

yanıt18
yanıt25
YÜRÜ BE:

arabistan dan ışid i, el kaideyi, daeşi ithal edeceğimize batıdan kokuşmuş laik devlet düzenini ithal etmişiz fena mı sonuçta hepsi ithal

yanıt4
yanıt6
yorumcu:

iyice sogudum dinden bunlarin yuzunden

17
24
yanıtYanıtla
bebek:

Hayvan diyecegim hayvanlara hakaret adini koyamadigim yaratik pislik mahlukat ruh hastasi

38
3
yanıtYanıtla
kyan:

Müslümanlar çok eğitimli çok ahlaklı bütün müslüman ülkeler bilim üretip teknoloji satıyor sosyal adalet çok gelişmiş cennete gitmek için gösteriş yapmadan ibadet ediyorlar kadın ve erkek eşit hiç kimse dini kadını şekillendirme aracı olarak kullanmıyor çok iyi insanlar antibiyotiği de onlar buldu.

23
8
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title