Haberler

Erdoğan'dan Filistin hamlesi! İsrail Cumhurbaşkanı Herzog'u arayıp şartını sunacak

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti MYK toplantısında yaptığı açıklamada İsrail'in Mescid-i Aksa'da ibadet edenlere yönelik müdahalelerin artması sonrası bugün İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog'la telefonda görüşeceğini ifade etti. Erdoğan, Herzog'a "Türkiye ile ilişkilerin gerçekten güzel olmasını, iyiye gitmesini istiyorsanız kırmızı çizgimize saygı göstermelisiniz" diyeceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog'la telefonda görüşeceğini bildirdi. Erdoğan'ın başkanlık ettiği AK Parti MYK toplantısında, İsrail'in Mescid-i Aksa'da ibadet edenlere yönelik müdahaleleri de gündeme geldi.

"FİLİSTİN, KUDÜS VE MESCİD-İ AKSA KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR"

İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog'la bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştireceğini söyleyen Erdoğan'ın "Her zaman olduğu gibi, daha önce söylediğim gibi Filistin, Kudüs ve Mescid-i Aksa bizim kırmızı çizgimizdir. Sayın Herzog'la da bu çerçevede konuşacağız" dedi.

ERDOĞAN HERZOG'A ŞART SUNACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Herzog'a "Türkiye ile ilişkilerin gerçekten güzel olmasını, iyiye gitmesini istiyorsanız kırmızı çizgimize saygı göstermelisiniz" diyeceğini belirtti.

DAHA ÖNCE DE HATIRLATMIŞTI

Erdoğan ve Herzog en son 1 Nisan'da bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Filistinlilerin Ramazan ayında Mescid-i Aksa'ya veya İsrail'e girmelerinin engellenmemesinin önemini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan ayının son 10 günü Mescid-i Aksa'nın 24 saat ibadete açık tutulması ve gayrimüslimlerin ziyaretlerine kapatılması konusunda İsrail makamlarının gösterdiği hassasiyeti sürdürmelerini beklediğini yinelemişti.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Recep Tayyip Erdoğan Isaac Herzog Filistin İsrail Dünya Güncel Haberler

Odasını cephaneliğe çeviren hakim Oktay Tabur sessizliğini bozdu

Odasını cephaneliğe çeviren hakim Oktay Tabur sessizliğini bozdu

İstanbul Boğazı, gemi arızası nedeniyle çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı

İstanbul Boğazı, gemi arızası nedeniyle çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

500

Yorumlar (18)

ferhat atmaca:

şu an ulke yangın yeri bana ne filistinden

45
64
yanıtYanıtla
Mehmet:

İslam dinin de bütün müslümanlar kardeştir. Sen müslüman olmayabilirsin, bu anlayışı anlayamaya bilirsin, korkma açlıktan ölmezsin bu ülkede ayrıca Türkiye Cumhuriyeti Ülkesi yangın yeri değildir, sen de yangın var ise işte bunun için şunu söyleyebilirim banan ne

yanıt7
yanıt11
Ütopik Yorumcu:

Adamlar tüm dünyanın gözü önünde katliam soykırım yapıyorlar hiç bir dünya da sesini çıkartamıyor yahudilere

50
8
yanıtYanıtla
kedimi uçak çarptı:

herkes ukraynayı konuşur oradaki masumlardan dem vurur ama filistine gelince medya dahil herkes sus pus aslında sorun şu ukrayna için hristiyanlar kısa sürede bir araya geldi bir buçuk milyar müslüman kaç yıldır bu zulüme karşı birlik olamadı.

44
3
yanıtYanıtla
Haydar:

Filistin ingilizlerle bir olup osmanlıyı sırtından vurmuş binlerce askerimizi katletmişti.Şimdide kıbrısta yunanı destekliyorlar ermenilerin yakın dostular.Hiç bir arap ülkesinden ses yokken bunları savunmak bizemi kalıyor.

28
11
yanıtYanıtla
Mgss Hg:

Bizim kırmızı çizgimiz Filistin halkı değil.Filistinde ölen insanlara tabiki üzülüyoruz ancak Ukrayna'dan bir farkı yok. Hassasiyetimiz Mescidi Aksa ve Kudüse. Eğer Filistin tamamen yok olursa ve İsrail gelirse,zalim İsrailin yönetimindeki Kudüse veya mescidi aksaya gelecek bir zarara yine müdahale edeceğiz.

yanıt8
yanıt11
Haydar:

Bize ne filistinden hiç bir arap ülkesinden ses yok.Filistinin derdi bizi geriyor.Filistinin kıbrısta yunan tarafını desteklemesi ermenilerin en büyük destekçisi olması hükümet için önemli değil tabi.

21
13
yanıtYanıtla
karabey:

sallıyorsun ortalığı boş bulmuşsun belli yada israil ajanı felansın anlaşılan

yanıt3
yanıt7
Haydar:

Karabeymisin nesin biraz okusan gerçekleri görürsün.Okuma tembelisin belli yada gerçekler işine gelmiyor.

yanıt2
yanıt2
MUSTAFA KEMAL:

Haydar: KARABEY GİBİ BOŞ KURU KAFALILARA ANLATAMAZSIN BİR ŞEY

yanıt4
yanıt0
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title