Haberler
BBC

Kraliçe Elizabeth'e doktorlar iki hafta daha dinlenmesini tavsiye etti

Güncelleme:

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in doktorların tavsiyesi üzerine iki hafta daha dinleneceği ve bu süre zarfında resmi ziyaretlerde bulunmayacağı açıklandı.

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in doktorların tavsiyesi üzerine iki hafta daha dinleneceği ve bu süre zarfında resmi ziyaretlerde bulunmayacağı açıklandı.

Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada, 95 yaşındaki Kraliçe Elizabeth'in bu sırada internet üzerinden görüşmeler de dahil olmak üzere bazı hafif görevler üstlenebileceği kaydedildi.

Saray, Kraliçe'nin 1. Dünya Savaşı'nın beri ölen İngiliz askerlerinin anıldığı 14 Kasım'daki törene katılmaya "kesin niyetli" olduğunu söyledi.

Kraliçe, doktorların birkaç gün dinlenmesi tavsiyesi üzerine Kuzey İrlanda ziyaretini iptal etmiş ve ardından "ön tetkikler" için 20 Ekim'de geceyi .

Kraliçe, Salı günü internet üzerinden büyükelçilerle görüşerek görevlerine devam etmişti.

Fakat bu hafta, Glasgow'da gelecek hafta gerçekleşecek COP26 İklim Değişikliği Zirvesi'ne .

Buckingham Sarayı bunun yerine önceden kaydedilmiş bir görüntülü mesaj aracılığıyla katılımcılara sesleneceğini söyledi.

Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamada, "Doktorlar, Majesteleri'nin bu süre zarfında bazı sanal görüşmeler de dahil olmak üzere hafif, masa başı görevler üstlenmeye devam edebileceğini, ancak herhangi bir resmi ziyarette bulunmamasını tavsiye ettiler" denildi.

Kraliçe Elizabeth'in bu koşullarda 13 Kasım Cumartesi günü Royal Albert Hall'da gerçekleşecek Anma Günü'ne katılamayacağı açıklandı.

Kraliçe, 19 Ekim'de Windsor Kalesi'nde Küresel Yatırım Zirvesi'ne ev sahipliği yaptı.

Ertesi gün Kuzey İrlanda'ya planladığı ziyaretin iptal edildiği ve Kraliçe'nin birkaç gün dinlenmesi yönünde doktorların verdiği tavsiyeyi "gönülsüzce" kabul ettiği bildirildi.

Buckingham Sarayı daha sonraki bir açıklamada Kraliçe'nin, "ön tetkikler" için Çarşamba gecesi hastanede kaldığını ve ertesi gün Windsor Kalesi'ne döndüğünü bildirdi.

Kraliçe son sekiz yılda ilk kez geceyi hastanede geçirdi.

Kraliçe Elizabeth Ekim ayında her zamanki gibi yoğun bir program sürdürmüştü, ancak kısa süre önce Westminster Abbey'deki bir dini törende baston kullanırken görüldü. Kraliçe, ilk kez büyük bir etkinlikte baston kullandı.

BBC

Buckingham Sarayı Kraliçe Elizabeth Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title