Haberler

Donald Trump: Müslümanlar Konusunda Tetikte ve Çok Dikkatli Olmalıyız

Güncelleme:

Cumhuriyetçilerin başkan aday adaylarından Trump, "İslam bizden nefret ediyor. Müslümanlar konusunda tetikte ve çok dikkatli olmalıyız. ABD'den nefret edenleri bu ülkeye alamayız" dedi.

Cumhuriyetçi Parti'nin başkan aday adaylarından Donald Trump, CNN kanalında Anderson Cooper'ın sunduğu programa katıldı. Trump, "İslam bizden nefret ediyor. Müslümanlar konusunda tetikte ve çok dikkatli olmalıyız. ABD'den nefret eden insanları bu ülkeye alamayız" ifadelerini kullandı.

"İSLAM BİZDEN NEFRET EDİYOR"

CNN kanalında Anderson Cooper'ın sunduğu programa katılan Trump, "İslam Batı'ya savaş mı açtı?" sorusuna "Bu cevabı senin tahmin edebilmen gerekir" yanıtını verdi. Trump, "İslam bizden nefret ediyor.

"ABD'DEN NEFRET EDENLERİ BU ÜLKEYE ALAMAYIZ"

Müslümanlar konusunda tetikte ve çok dikkatli olmalıyız. ABD'den nefret eden insanları bu ülkeye alamayız" diye konuştu.

"TERÖRE KARŞI SAVAŞ MÜSLÜMANLARA KARŞI DEĞİL"

Teröre karşı savaşın Müslümanlara karşı değil "aşırılık yanlılarına" karşı olduğunu belirten Trump, "Fakat tanımı yapmak ve ayrıştırmak çok zor. Çünkü kimin kim olduğunu bilemiyorsun" dedi.

Trump, geçen yıl Aralık ayında da ABD yönetimine, Müslümanların tamamının ülkeye girişini yasaklama çağrısında bulunmuştu. Başkanlık yarışında devam eden ön seçimlerde kazanmaya devam eden milyarder iş adamı, son olarak Mississippi ve Michigan'daki ön seçimlerde rakiplerine üstünlük sağladı ve kazandığı eyalet sayısını 13'e çıkardı.

Kaynak: tr.sputniknews.com

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Cumhuriyetçi Parti Anderson Cooper Donald Trump Dünya Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Bakmadan Geçme

Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500

Yorumlar (86)

Sürmene:

Trump ateş seni çağırıyor

21
4
yanıtYanıtla
trakyalı Mobil-ANDROID:

kim bu ya köyün delisi falanmi bundan değil başkan mahalle muhtarı bile olmaz

10
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

DAYI HAKLI TAMAM OYUMUZ SANA

2
16
yanıtYanıtla
3. DÜNYA SAVAŞI.....:

Bu ''AŞŞŞAĞILIK PAÇAVRA'' iktidara gelirse eğer. . . 1 yıl içinde 3. DÜNYA SAVAŞI çıkarır. . . . Şaka yapmıyorum. . . . . . .

12
6
yanıtYanıtla
usta Mobil-ANDROID:

sizin gibi kafirlerden hersey beklenir muslumanlara kurban olun diyecem ama mundarın kanı kurban olmaz

14
3
yanıtYanıtla
GÜNEYLİ:

habarin başlığana küstah sözler yazıyorsunuzda yarın bu adan başkan olduğunda türkiye ye geldiğinde kırmızı halıyla karşılanır

14
3
yanıtYanıtla
3 HÎLALMobil-ANDROID:

Bir itmi havladi?

3
11
yanıtYanıtla
sizden tiksinen:

sizin orta doğuda, ırakta, afganda yaptıklarınızı görü guantanamoda müslümanlara yaptıklarınızı görüp sizde tiksinmeyen zaten insan olamaz ki! hepimiz sizden iğreniyoruz, ama ne yazık ki gücümüz yetmiyor.

13
0
yanıtYanıtla
bedirMobil-ANDROID:

islam nefret dini olsa önce şu içindeki terorist kürtleri oldururdu

2
10
yanıtYanıtla
nevim genc:

müslümanlarin sizden nefret etmesi yillardir sömürdünüz bugünde topraklarin üstüne konmaya calisiyorsunuz, müslüman ülkelerinde buldunuz birer kafir, eski bizansdan kalma kafirler onlarla müslümanlarin kanindan besleniyorsunuz. . elbette bu dünyanin bir sonu da gelecek bu kadar zulümden sonra. . önüne gelen müslümanlara zülüm ediyor sizden güc alan geliyor müslüman ölüdürüyor. firavunlar cogaldi. . . elbette dünyaninda bir sonu gelecek, cocuklar bebeler bagiriyor ciglik atiyor yaradan görmeden gelmez

7
5
yanıtYanıtla
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title