Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fransa'da başbakanın montla toplantı yapmasına yorum: Parlamentoda yorgan, battaniye dağıtıyorlar

Güncelleme:

TESK Olağan Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa'da başbakan ve bakanların montla toplantı yapmasını değerlendirdi. Erdoğan, ''Enerji tasarrufu çağrılarını sizler de yakından takip ediyorsunuz. Parlamentoda yorgan, battaniye dağıtıyorlar. Karadeniz ve Doğu Akdeniz'deki sondaj ve arama faaliyetleriyle bu sancılı döneme rahat giriyoruz'' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan TESK Olağan Genel Kurulu'nda konuşması sırasında Fransa'da Başbakan'ın ve kabine üyelerinin mont ve kazaklarla yaptığı toplantıya atıf yaptı.

''ENERJİ FİYATLARI ASTRONOMİK FİYATLARDA''

Erdoğan Avrupa'da yüksek enflasyonun oluşturduğu ekonomik sıkıntının sorun oluşturduğunu ifade ederek, ''Bu sorunlara bir de Rusya Ukrayna arasındaki savaş eklendi. Enerji fiyatları astronomik fiyatlara çıkmış, gıda krizi ürkütücü boyutlara ulaşmıştır'' dedi.

''PARLAMENTODA YORGAN, BATTANİYE DAĞITIYORLAR''

Erdoğan, Fransa'da Başbakan Elisabeth Borne ve kabinesinin enerji krizine karşı aldıkları önlemler kapsamında mont ve kazaklarla toplantı yapmasına atıfta bulunarak, ''Avrupa kış mevsimini en az hasarla atlatmanın peşinde. AB ülkeleri bunun düşüncesi içinde. Türkiye'nin böyle bir sorunu var mı? Yok. Enerji tasarrufu çağrılarını sizler de yakından takip ediyorsunuz. Parlamentoda yorgan, battaniye dağıtıyorlar. Öyleyse gereğini de sizler en güzel şekilde yapacaksınız. Karadeniz ve Doğu Akdeniz'deki sondaj ve arama faaliyetleriyle bu sancılı döneme rahat giriyoruz'' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fransa'da bakanların montla dolaşmasına yorum yaptı: Parlamentoda yorgan, battaniye dağıtıyorlar

FRANSA'DA MONTLU KAZAKLI TOPLANTI

Fransa'da Başbakan Elisabeth Borne ve kabinesinin giydikleri mont ve boğazlı kazaklarla toplantı yaparken çekilen bir fotoğrafı servis edildi. Fotoğraflar, yöneticilerin vatandaşa örnek olma girişimi olarak yorumlandı. Fransız kanalı BFMTV'nin haberine göre, Borne başta olmak üzere hükümet üyeleri, enerji tasarrufu bilincini yaygınlaştırmak için soğuk günlerde kalorifer derecesini artırmak yerine kışlık elbiselerini giyerek halkın karşısına çıkacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fransa'da bakanların montla dolaşmasına yorum yaptı: Parlamentoda yorgan, battaniye dağıtıyorlar

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Recep Tayyip Erdoğan Fransa Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500

Yorumlar (7)

Doğuş:

Sen olayı yanlış anlamışsın. Halk ile dayanışma mesajı veriyor. Unuttuğunuz halk

39
17
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

reis haklı çok şükür biz onlardan daha iyi durumdayız hava soğuduğunda doğalgaz parası vermemek için sabah erkenden kahveye gidip bir iki bardak sıcak çay içip akşama kadar pinekliyoruz

32
18
yanıtYanıtla
Abdullah Aydemir:

Devlet %75 ini karşılıyor senin yaktığın doğalgazın. Boş boş oturcağına kahvede, git çalışta o kalan %25 de ödeyiver bir zahmet.

yanıt0
yanıt0
Yorgun Demokrat:

Fransa'da kişi başına düşen Milli Gelir 50 Bin Dolar. Türkiye'de ise 9.500 Dolar. Doğalgaz Ambargosu var diye bizden daha fakir değiller. Elektrikli soba ile de idare ederler.

28
16
yanıtYanıtla
Abdullah Aydemir:

Elektrik ucuz mu sanki?

yanıt0
yanıt0
Ütopik Yorumcu:

hiç bir avrupa ülkesinin türkiyeden kötü durumda olduğunu söyleymez kimse

28
15
yanıtYanıtla
bekir yapici:

herkesin görüsü farkli siyasetciler halka örnek olma adina tasaruf yapiyorlar bence dogru olani yapiyorlar ayrica avrupanin en güclü ekonomisine sahip almanyada mesai saati bitisinde tatil günlerinde c.baskanligi dahil tüm kamu kuruluslarinda isiklari kapatma ve kalarüferleri yari kapasiteyle calistirma karari alindi bu paralari olmadigi icinmi yani?

31
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title