Haberler

    Cristiano Ronaldo İtiraf Etti: İngiltere'ye Dönüyorum

    Güncelleme:

    İspanyol basını, Real Madridli Cristiano Ronaldo'nun takım arkadaşlarına Manchester United'a döneceğini söylediğini yazdı.

    Ronaldo'nun İngiltere dönüşü için çanlar tekrar çalmaya başladı.

    İspanyol basını Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun sezon sonunda eski takımı Manchester United'a döneceğini ve bunu şimdiden bazı takım arkadaşlarına açıkladığını öne sürdü.

    Haberde Ronaldo'nun Başkan Florentino Perez tarafından "aldatıldığı" hissine kapıldığı belirtilirken, Manchester United formasıyla yeniden Jose Mourinho için oynamaya hazırlandığı ifade edildi.

    YILDA 21 MİLYON EURO KAZANIYOR

    Başkan Florentino Perez'le arasının bir süredir açık olduğu iddia edilen Ronaldo, yıllık 21 milyon euroluk kazancıyla bu alanda Neymar (36 milyon euro) ve Lionel Messi'nin (50 milyon euro) gerisinde bulunuyor..

    Real Madrid'in Barcelona'nın 19 puan gerisine düşmesi sonrası eleştiri oklarının hedefi haline gelen yıldız oyuncu bu sezon 14 lig maçında 4 gol atmıştı.

    Kaynak: Skorer / Dünya

    Manchester United Florentino Perez Real Madrid Spor Dünya Haberler

    500

    Yorumlar (25)

    KİCKBOXER:

    COME TO BEŞİKTAŞ

    15
    15
    yanıtYanıtla
    kadirinho:

    DÜNYANIN EN İYİ FUTBOLCUSU KİMSE KUSURA BAKMASIN

    17
    5
    yanıtYanıtla
    cemalettin yamalısoluk:

    fenere gel yeni messi ol :D

    3
    16
    yanıtYanıtla
    KARA:

    HAYDİ DÖN KARTAL YUVANA QUARESMAYLA PEPEDE BURDA SENİN NE İŞİN VAR YABAN ELLERDE BE

    4
    13
    yanıtYanıtla
    Berduş GS:

    Dunyada insanmısın sen denilen tek futbolcuya ınsallıkta Ronaldo futbolda messi diyen ve digger konusanlara sunu belırtım Cristiano ronalda olmadan madrid bir hiç messi yi besledıklerının yarısını ronaldoyu besleseler mesinin 2 katı gol atar aradakı fark tek basına Ronaldo bı Barcelona messi anlayan anlamıstır

    9
    7
    yanıtYanıtla
    marlon:

    furbol izlemeyi hemen bırakmanı öneririm veya fanatiklikten gözün dönmüş. hacı şimdi buraya geçen sezon ronaldonun ısı haritasını ve messininkini bırakırım, messi orta sahadan topu alıp kendisi pozisyonu üretip kendisinin gol attığını ısı haritalarından zaten kendin anlarsın, o kadar aptal değilsindir.

    yanıt0
    yanıt1
    -_:

    İnsanlıkta Ronaldo ama futbolda Messi. . .

    5
    9
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    yollayında görün ronaldo olmadan sıradan bir la liga takımından farkınız yok

    10
    2
    yanıtYanıtla
    19 OCAK CUMA 15 TATİLİ OLEEYY:

    bence ülkemize gelmesi Beşiktaş''da oynaması daha uygun olur gibi geliyor bize yani. , ne olursa olsun CR7 ADAMIN DİBİSİN yolun açık olsun. , son üç (3) gün ondan sonra Tatil

    4
    6
    yanıtYanıtla
    BERKE TOPRAK:

    Tiner koktu buralar

    yanıt13
    yanıt5
    Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title