Haberler

Cinsel İçerikli Film Yıldızı, Trump'la Yaşadığı Birlikteliğin Detaylarını Anlattı

Güncelleme:

ABD Başkanı Donald Trump'la birlikte olduğunu öne süren yetişkin film yıldızı Stormy Daniels, iddialarını bir adım daha öteye taşıyarak cinsel ilişkinin detaylarını anlattı.

2006 yılında ABD Başkanı Donald Trump ile cinsel ilişkiye girdiğini öne süren cinsel içerikli yıldızı Stormy Daniels, CBS televizyonuna verdiği röportajda, iddiaları nedeniyle "tehdit aldığını" açıkladı.

"TRUMP'I RAHAT BIRAK"

60 dakika programında Anderson Cooper'ın sorularını yanıtlayan Daniels, tehditin 2011 yılında Las Vegas'taki bir otoparkta yaşandığını söyledi. Gerçek ismi Stephanie Clifford olan kadın, yanına yaklaşan kişinin kendisine "Trump'ı rahat bırak" dediğini ve sonra da yanındaki kızına dönerek, "Annesine bir şey olursa hiç iyi olmaz" dediğini iddia etti.

YALNIZCA BİR KEZ BERABER OLMUŞLAR

ABD Başkanı Donald Trump, Stormy Daniels ile cinsel ilişki kurduğu iddiasını güçlü bir şekilde reddediyor. CBS'e konuşan Daniels, Trump ile yalnızca bir kez birlikte olduğunu açıkladı.

"ARKASINI DÖNDÜ VE PANTOLONUNU İNDİRDİ"

Daniels, CBS televizyonuna, Trump ile "zorla birlikte olmadığını" da belirterek, 2006 yılında yaşandığını öne sürdüğü geceyi anlattı. Trump ile ünlülerin katıldığı bir golf turnuvasında tanıştığını ve otel odasındaki yemek teklifini kabul ettiğini söyledi.

Daniels, otel odasında yaşananları sorulan sorular çerçevesinde yanıtladı. Kapağında Donald Trump'ın olduğu bir dergi ile nasıl şakalaştıklarını ise şöyle anlattı: "Arkasını döndü ve pantolonunu biraz aşağı indirdi. Altında iç çamaşırı falan vardı ve ben ona dergiyle birkaç şaplak attım."

Daniels, cinsel anlamda etkilenmemiş olmasına karşın Trump ile birlikte olduğunu da söyledi ve ekledi: "Hayır demedim. Burada kurban değilim"

Stormy Daniels birlikteliğin "prezervatif kullanılmadan gerçekleştiğini" de öne sürdü.

20 MİLYON DOLARLIK DAVA AÇILDI

Başkan Trump ise son iddialara henüz bir açıklama yapmadı. Trump'ın avukatları, ABD Başkanlık seçimleri öncesi imzalanan bir gizlilik anlaşmasını ihlal ettiği gerekçesiyle Stormy Daniels hakkında 20 milyon dolarlık bir dava açtı.

Daniels ise kendisine imzalatılan gizlilik sözleşmesinin Trump tarafından imzalanmadığı, dolayısıyla da geçersiz olduğunu söylüyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Anderson Cooper Donald Trump Las Vegas Cinsellik Magazin Dünya Haberler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA 17 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 17 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

500

Yorumlar (15)

....:

bacım konuş konuş şerefsiz trump iyice madara olsun . . ona müstehak . .

25
3
yanıtYanıtla
??:

Bacım derken hayat kadınına bacım demek ??

yanıt8
yanıt9
????:

lafın gereği''bacım'' demiş, sende hemen muhalefet olma

yanıt9
yanıt2
TOKMAK:

bazı şeyler iki kişi arasında yaşanır ve yaşandığı yerde kalır çirkefleşmeye gerek yok

12
3
yanıtYanıtla
Muhammed Alpaslan:

Trump seçilsin en azindan içlerinde şu an bölünmüş durumdalar bu bizim ülkemizin daha rahat haraket etmesini sağlior daha dişli biride gelebilir bence kalsin beceriksizliklerine devam etsin .Küdüs olayı gibi ve orta doğu gibi

11
2
yanıtYanıtla
Aslanbey:

Kimin özel hayati kime ne. Yillar gecmi muabbete bak.

9
3
yanıtYanıtla
Ts:

Ulan ne miğde varmış bu kadında be

11
0
yanıtYanıtla
erol/antalya:

olay olalı kaç sene olmuş, hanımefendi gündeme gelebilmek için şimdi eski küllerini karıştırıyor galiba.

8
1
yanıtYanıtla
amerikan donuzu:

kim kime dum duma sizde namus kavram varmı acaba kalitesizler sizi

8
0
yanıtYanıtla
Psikolog:

Trump sen neymissin ne adam.!! Sen neymissin ne Amararika

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title