Haberler

Çinli doktordan korkunç açıklama: Hükümet 11 milyon insanı feda etti

Güncelleme:

Çin Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi Eski Genel Müdür Yardımcısı Dr. Yang Gonghuan'dan korkunç bir iddia geldi. Dr. Gonghuan, Wuhan'daki doktorların Hubey'i feda etmenin gerekli olduğunu itiraf ettiğini belirtti.

Çin'de her geçen gün etkisini artıran yeni tip koronavirüs salgınında can kaybı 637'e yükselirken, Çin Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi Eski Genel Müdür Yardımcısı Dr. Yang Gonghuan'dan korkunç bir iddia geldi. Dr. Gonghuan, Wuhan'daki doktorların Hubey'i feda etmenin gerekli olduğunu itiraf ettiğini belirtti. Öte yandan Yang, koronavirüs mücadelesini bir savaşa benzetti.

11 MİLYON İNSAN FEDA EDİLDİ

Daily Star gazetesinde yer alan habere göre; Çin'in dünyayı koronavirüsten kurtarmak amacıyla karantina altında olan Wuhan'daki 11 milyon insanı feda ettiği iddia edildi. Gonghuan, Çin politikasını bir savaşa benzetti ve devletin Çin'i ve dünyayı koronavirüsten korumak için Vuhan'ı feda etmeye karar verdiğini açıkladı.

"BAZI ŞEYLER ZOR AMA YAPILMASI GEREKİYOR"

Dr. Yang Gonghuan, "Eğer eyalet tamamen karantina altına alınmamış olsaydı, insanlar tıbbi yardım almak için ülkenin dört bir yanına gidecekti ve salgın tüm ülkeyi ele geçirecekti. Karantina, Hubey ve Wuhan'a çok fazla zorluk getirdi ancak yapılacak en doğru şeydi. Bu, savaşmak gibi. Bazı şeyler zor ama yapılması gerekiyor" diye konuştu.

"HENÜZ ENFEKSİYONLARIN ZİRVESİNE ULAŞAMADIK"

Hubey Eyaleti Üçüncü Halk Hastanesinde çalışan bir doktor ise, "Maskeleri, eldivenleri ve koruyucu kıyafetleri tasarruflu bir şekilde kullanmamız ve içme suyundan kaçınmamız tavsiye edildi bu sayede tuvalete gitmemiz gerekmeyecekti. İşler düzeliyor ama bize aşırı yükleniliyor, 7/24 tanısal testler yapıyoruz, bunları tamamlamak için mücadele ediyoruz. Bence henüz enfeksiyonların zirvesine ulaşmadık" ifadelerini kullandı.

"VİRÜSÜN YAYILMASINI ÖNLEDİ"

Doktor, mücadeleye rağmen, şehri kilit altına almanın yapılacak doğru şey olduğunu kabul ederek, "Bazıları Hubey'in feda edildiğini söyleyebilir ancak bu, virüsün etkili bir şekilde başka bir yere yayılmasını önledi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Çin Halk Cumhuriyeti Daily Star Wuhan CEO Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor 4. eleme adayı kim? 20 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir?
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500

Yorumlar (14)

ahmet:

doğu Türkistanı çevirip, her türlü zulmü yaptılar. Allah mazlumun yanındadır. inşaallah o yaptıklarına pişman olacak kadar çekerler.

86
14
yanıtYanıtla
şerieşşek:

çinin yarısı yok olsun 5 vakit namaza baslicam musluman olcam yemın ettım hacı

19
29
yanıtYanıtla
ADİL:

eşek yemin etmiş peh peh peh

yanıt7
yanıt2
FORZA:

senden olsa olsa salatalık olur

yanıt22
yanıt1
6.FİLO:

Bizim çinli çeki cen abimiz vardı kendisi nasıl acaba. .

17
3
yanıtYanıtla
vatandaş:

Ah bu doğu Türkistanlılardan da çinlilere karşı savaştıklarını bir duyabilsek. . . hani onlarda Türk ya onun için söylüyorum. . . Yıllardan beri canlarını, mallarını ve namuslarını çinlilerin almaları için kurbanlık koyun gibi sırasını bekliyorlar. . . bi savaşın be korkaklar. . . .

2
9
yanıtYanıtla
METEHAN:

sanırım karantina altına alınan bölgedeki insanlar yiyecekleri bitince açlıktan ölecek dışarıya çıkanları vuruyorlarmış bu da bunun işareti

11
0
yanıtYanıtla
leon_ist:

açlıktan zor ölürler her şeyi yiyorlar baktılar olmuyor birbirlerini kesip yerler. .

yanıt6
yanıt1
Hasan huseyin:

Turkiyede olsaydi coktan patagonyaya bile bulastirmistik.. Allahtan akilli bir ulkede cikti bu Bela...

2
4
yanıtYanıtla
MT:

O akilli dedigin ulke o kadar akilli olsaydi bu bela dedigin o hastalik cikmayacakti.

yanıt1
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title