Haberler

Havayolu Şirketi, Çalışanına "Çok Yakışıklısın" Cezası Kesti

Güncelleme:

Çin'de bir havalimanı çalışanı kendisinden habersiz çekilen videoyla fenomen haline geldi. Çalışan, görüntülerde kıyafet kurallarına uymadığı gerekçesiyle maaş kesintisiyle cezalandırıldı.

Çin'in Tayvan Boğazı'ndaki turistik kenti Xiamen'de 25 yaşında bir havaalanı çalışanının "çok yakışıklı" diye cezalandırılması, tepki çekti.

FENOMEN OLDU

Sputnik'in haberine göre Gaoqi Uluslararası Havaalanı'nın pistinde görüntülendiğinden habersiz yürüyen teknisyenin videosu, kendisini beğenip çeken kadın yolcu tarafından internette paylaşıldı ve Çin'in sosyal medya sitelerinde fenomen haline geldi.

MAAŞINI KESTİLER

Bir uçağın yanından havacı kulaklığı ve gözlüğü takmış halde, üniformasının tişörtü dışarda, elleri pantalon cebinde yürüyen genç adamın videosunun yoğun ilgi görmesi üzerine havaalanı işletmesi çalışanın maaşında yüzde 10 kesintiye gitti.

Şirket, cezayı, "çalışanın görev sırasında kurallara aykırı şekilde tişörtünü içine sokmamış ve elleri cebinde dolaşırken görüntülenmesinin yol açtığı etkiyle" diyerek gerekçelendirdi.

"ŞİRKET YÖNETİCİLERİ KISKANDI"

Ancak en çok takip edilen mikroblog sitesi Weibo ile video platformu Tik Tok'un kullanıcıları, genç adamın, yakışıklılığını kıskanan şirket yöneticilerinin gazabına uğradığı' görüşünde söz birliği etti.

ÜNLÜ AKTÖRE BENZİYOR

Weibo ve Tik Tok'a bırakılan binlerce yorumda, havaalanı teknisyeninin, Asya çapında yürekleri hoplattıran Güney Koreli aktör Song Joong Ki'ye benzerliğine de dikkat çekildi.

"ÇOK MUTLUYUM"

Resmi haber ajanslarından Çin Haber Servisi'ne konuşan "fazlasıyla yakışıklı" teknisyen ise maaş kesintisinden ötürü kendisini görüntüleyen kadını ya da şirket patronlarını suçlamadığını söyledi.

Genç adam ''Açıkçası hala kendimi oldukça mutlu hissediyorum, çünkü bu kadar kolay ünlü olmak kolay değildir. Şirketim yanlış bir şey yapmadı. Giyim ve davranış standartlarına uymamak benim hatam'' diyerek ekledi: ''Videoyun internete yükleyen kadına da kızmayın. Ben onu asla suçlamıyorum, çünkü niyeti zarar vermek değildi.''

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Çin Halk Cumhuriyeti Xiamen Tayvan Komik - İlginç Dünya Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

500

Yorumlar (16)

Adını Bilen Yazsın:

Ünlü aktöre benziyor yazmışlar. La bu Çinlilerin hepsini birbirine benzeten bir tek ben miyim?

10
2
yanıtYanıtla
Murat:

Yokluktan vasat birini yakışıklı yapmışlar

6
4
yanıtYanıtla
MstF:

Gerekli bir haber. Çok etkilendim bu konuda kesinlikle haberdar olmalı ve aydınlanması idik. Teşekkürler bunu haber diye yapan arkadaş.

8
0
yanıtYanıtla
....:

sanırım hiç yakışıklı görmemişler . .

4
1
yanıtYanıtla
marco:

Boş haber

5
0
yanıtYanıtla
Gozler gormus gonul sevmis:

Tabiki yakisikli genc .yaradilani severim Yaradanda ötürü.hepimiz farkli goruruz kimimiz Turkan Şorayi kimimiz Filiz akini beyendigimiz gibi Burak özcivitmi Kivancmi himmm Yoksa Yasina ragmen Brad pit mi.Videoya alan bayanin gozuyle bakin adam ilgi odagi oldu.

4
1
yanıtYanıtla
DİMİ YA AMA:

Yaşadıkları ülkede yakışıklı sayılabilecek erkek az olduğundan evet yakışıklı bir çocuk. Ama gelsinlerde Türkiyemdeki delikanlıları yiğitleri görsünler gözü gönülleri açılsın :) Bunu bir bayan bir erkek annesi olarak söylüyorum :)

4
0
yanıtYanıtla
kim bilir:

Çin malı çakma yakışıklı:))))

4
0
yanıtYanıtla
Cahiliye Abrahamoviç:

Böyle birşey var mı ya. Gözlük gözünde ne olduğu belli değil. Neresi yakışıklı.

3
0
yanıtYanıtla
Dört Dörtlük:

ANKARA ABİDİNPAŞA SULARI NEDEN PASLI AKIYOR ASGARİ ÜCRET VE EMEKLİ MAAŞI NEDEN ÇOK DÜŞÜK NEDEN HERKES TORPİLLE İŞE GİRİYOR NEDEN SAÇMA İNSANLAR ÜNLÜ OLUYOR NEDEN BİZDEN BİLİM ADAMI ÇIKMIYOR NEDEN HERŞEY ÇOK PAHALI

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title