Haberler

Çanakkale'deki sarsıntı sonrası Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan korkutan uyarı

Güncelleme:

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Çanakkale'nin Yenice ilçesinde 4,9 büyüklüğünde gerçekleşen deprem sonrası açıklamalarda bulundu. Ercan, "Yenice, Kalkım, Altınoluk arasında deprem boşluğu vardır. Bugün Yenice-Karasu'daki 4,9'luk deprem burada biriken gerginliğin bir belirtisidir. Bu aralık 6,8 ile 7,4 arasında bir depreme gebedir" dedi.

Merkez üssü Çanakkale'nin Yenice ilçesi olan 4,9 büyüklüğündeki deprem sonrası Profesör Doktor Övgün Ahmet Ercan, sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulundu. Ercan, Çanakkale'nin 6.8 ile 7.4 arasında bir depreme gebe olduğunu söyledi.

AHMET ERCAN'DAN DİKKAT ÇEKEN UYARI

Ercan'ın açıklamaları şöyle: "Bursa, M. Kemalpaşa, Ulubat, Manyas, Gönen üzerinden Yenice'ye sarkan Kuzey Anadolu Kırığının en güney kolu Edremit kırığıyla Akçay batısında birleşerek Bababurnu'na uzanmaktadır. Bu kırık üzerinde 1964 Manyas, 1964 Gönen, 1953 M7,2 depremleri olmuştur.

"4,9'LUK DEPREM BURADA BİRİKEN GERGİNLİĞİN BELİRTİSİ"

Yenice, Kalkım, Altınoluk arasında deprem boşluğu vardır. Bugün Yenice-Karasu'da, 14 km'lik odakta M4,9'luk deprem burada biriken gerginliğin bir belirtisidir. Bu aralık M6,8 ile M7,4 arasında bir depreme gebedir."

Çanakkale'deki deprem sonrası Ahmet Ercan'dan korkutan uyarı: 6,8 ile 7,4 arasında bir depremin habercisi

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Övgün Ahmet Ercan Ahmet Ercan Çanakkale Deprem Aralık Kalkım Doğal Afetler Gündem Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (7)

İsmail Atış:

Felaket tellallari çıktı yine

32
69
yanıtYanıtla
Yunus Tekin:

Biz bilim insanı diyoruz bunlara

yanıt22
yanıt2
mahalle sakini:

Küreselcilerin parlattığı kişileri değil küreselcilerin kirli planlarının farkında olan tarafsız akademisyenleri dinleyin.

11
5
yanıtYanıtla
kuzeyli baba:

1579 yılında 1789 yılındakı depremlerde ıstanbulda tas ustunde tas kalmamıs hesap edın durumu. parası olan beykoz tarafına kacıyor ıstanbulun depremdekı en guvenlı bolgesı beykoz.

10
3
yanıtYanıtla
Winse man:

Bilet parası yok cebimizde Beykoz’a taşın diyorsun , ölüm garibanın kurtuluşu zenginin cehennemidir??

8
0
yanıtYanıtla
Burak Karadağ:

Dünyanın sonuna 1 adım

5
3
yanıtYanıtla
Alfakurt:

Depremin olup olmayacağını Allah bilir. Siz kimsiniz ki milleti korkutup kendinize iş çıkarıyorsunuz yeter artık bıktık.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title