Haberler

Mısır'da işkenceyle öldürülen İtalyan öğrencinin annesinden korkunç sözler: Burnundan tanıyabildim

Güncelleme:

Cambridge Üniversitesi öğrencisi 28 yaşındaki Giulio Regeni, Mısır'ın başkenti Kahire'de yanlışlıkla İngiliz casusu olarak sanılıp metro istasyonundan kaçırıldı. Ağır işkence gören İtalya vatandaşı Regeni'nin cesedi bir hendekte bulundu. Cinayete ilişkin Roma'da açılan dava devam ederken, Regeni'nin oğlunun cansız bedenini sadece burnunun ucundan teşhis edebildiği belirtildi.

Mısır'ın başkenti Kahire'de Cambridge Üniversitesi öğrencisi 28 yaşındaki Giulio Regeni İngiliz casusu sanılıp metro istasyonundan kaçırıldıktan sonra işkenceyle öldürüldü.

Annesi cesedi burnunun ucundan teşhis edebildi! Cambridge Üniversitesi öğrencisi Mısır'da casus sanılıp işkenceyle öldürüldü

CASUS SANILIP KAÇIRILDI

Mısır'ın başkenti Kahire'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Cambridge Üniversites öğrencisi İtalya vatandaşı Giulio Regeni (28) metro istasyonunda İngiliz casusu sanılıp kaçırıldı. Kayıplara karışan Regeni'nin cesedi bir hendekte kolları, bacakları ve kaburgaları kırılmış, vücudu yanmış ve kesilmiş halde bulundu.

Annesi cesedi burnunun ucundan teşhis edebildi! Cambridge Üniversitesi öğrencisi Mısır'da casus sanılıp işkenceyle öldürüldü

ANNESİ OĞLUNU BURNUNUN UCUNDAN TEŞHİS EDEBİLDİ

Olayla ilgili Roma'da görülen davada işkenceye dair detaylara yer verildi. Mısır'daki bağımsız sendikalar tarafından yapılan araştırmaya göre Regeni'nin jilet, yanmış sigara ve sopalarla işkence gördüğü belirtildi. İtalyan savcı, Mısır yetkililerinin Regeni'yi Müslüman Kardeşler'e yakın sendikalara finansman sağlamakla suçladığını kaydetti. Öte yandan Regeni'nin annesinin oğlunun cesedini sadece burnunun ucundan tanıyabildiği öğrenildi.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Cambridge Hükümet Kahire İtalya Sözler Mısır Roma İnsan Hakları Hukuk 3.Sayfa Eğitim Dünya Haberler

500

Yorumlar (2)

ihsanhan:

ben olsam bir kişi için mısırı yakardım. helal olsun hala italya savas acmadıysa bişey demiyom aynı turkiye gibi ozellikleri

34
9
yanıtYanıtla
The Nomad:

Olay 2016da meydana gelmiş

10
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title