Haberler

Breaking Bad Dizisine Özenip Cesedi Eritmeye Çalıştılar

Güncelleme:

Fransa'da üç öğrenci, başka bir öğrenciyi uyuşturucu borcu nedeniyle öldürdükten sonra tıpkı dizideki gibi cesedi asitle eritmeye çalıştı.

Fransa'da, akıllara dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip Breaking Bad dizisini getiren bir cinayet işlendi. Üç öğrenci, başka bir öğrenciyi uyuşturucu borcu nedeniyle öldürdükten sonra tıpkı dizideki gibi cesedi asitle eritmeye çalıştı.

CESEDİ PLASTİK KONTEYNER İÇİNDE BIRAKTI

İngiliz Telegraph gazetesinde yer alan habere göre, 4 bin 250 sterlinlik uyuşturucu borcu nedeniyle öldürüldüğü belirtilen 23 yaşındaki Eva Bourseau'nun cesedini Toulouse'daki evinin önünde annesinin bulduğu ifade edildi. Cesedin plastik konteyner içinde bırakıldığı bildirilirken, zanlılardan birinin Breaking Bad dizisine özendiklerini söylediği açıklandı.

ASİT DÖKTÜLER

Genç kızı öldüren ve geride iz bırakmak istemeyen 4 kişi, ilk olarak konteynıra sığdırmak için cesedin kollarını ve bacaklarını kesti. Daha sonra Bouseau'nun cansız bedenini bir konteynıra koyan zanlılar, konteynıra hidroflorik asit dökerek bu şekilde cesetten kurtulmayı planladı. Gençlerden biri ise bu işlemden sonra belirli aralıklarla eve gelerek cinayet mahallini temizledi, evden eşya çaldı ve cesedin durumunu kontrol etti.

TIPKI DİZİDEKİ GİBİ

Aaron Paul ve Bryan Cranston'ın başrollerinde yer aldığı Breaking Bad dizisinde, uyuşturucu işine giren Jesse Pinkman ve Walter White, düşmanlarını öldürdükten sonra cesedi asitle eritiyordu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

İngiliz Telegraph Fransa Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (22)

hızla yok olan ahlak:

Bu diziler Amerikan hastalıklı ruhunu iyi yansıtıyor. Bir senaryoyu böyle yazan bir sapık, gerçektede aynı şeyi yapmaktan çekinmez.

25
6
yanıtYanıtla
MERT:

Breakıng badde sulfırık asıt kkullanıyorlardı. Daha kuvvetlıdır. Bır de ısı ıle beraber kullanılsa cok daha etkılı olur. Ama bır ınsan erıtmek ısteyen en az 1 metrekup sature sulfırık asıt kullanmaya hazır olsun. Kı bu en azından 2-3 hafta alacaktır oda sıcaklıgında. sıcaklık 50-60 dereceye cıkarılırsa sure onemlı olcude kısalır. Bu pratık bır ceset yok etme yontemı degıl. (Kımyacıyım guvenın bana)

7
20
yanıtYanıtla
ahmet:

Bu yarım haberleri sevmiyorum, ceset eridimi belli değil, kaç yıl hapis isteniyor? Ozaman hiç çıkarmayın bu yarım

18
0
yanıtYanıtla
Mardinb:

Hayırdır kardaş bi planın mı var :)

yanıt10
yanıt4
sailor:

ne güzel eğitici diziler bunlar. İnsanları gülümseten diziler rwyting kurbanı oluyor bu tip diziler seyrediliyor. ilginç kere ilginç yani.

14
4
yanıtYanıtla
ÇY:

Ne diziydi be bitmesi üzücü

11
6
yanıtYanıtla
amonRAMobil-IOS:

Bu dizi bi harika dostum

12
4
yanıtYanıtla
hakiki türk devşirme değil:

aklıma krütlere karşı oluşturlmuş olan ASİT Kuyuları geldi.

4
8
yanıtYanıtla
hakiki kürt devşirme değil satılmış deği:

benimde :/ kesin türklerden öğrenilmiş bi yöntem

yanıt1
yanıt7
yusufcuk:

hepsi manyak. . .

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title