Haberler

Boko Haram'ın Lideri Şekau Öldü

Güncelleme:

Nijerya gizli servisinin sözcüsü Marilyn Ogar, dün yayınlanan videodaki görüntülere rağmen Boko Haram'ın lideri Ebubekir Şekau'nun öldüğünü açıkladı.

Nijerya emniyetine bağlı gizli servisin sözcüsü Marilyn Ogar, düzenlediği basın toplantısında, Boko Haram'ın bir marka haline geldiğini, herhangi birinin herhangi bir ismi kullanarak ortaya çıkabileceğini ifade ederek, gerçekte Ebubekir Şekau'nun ölü olduğunu bildiğini söyledi.

Marilyn Ogar ayrıca güvenlik güçlerinin verdiği bilgiden şüphe edilmemesi gerektiğini vurguladı.

"KIZLARDAN BAZILARI MÜSLÜMANLIĞI SEÇTİ" İDDİASI

Dün Daily Trust gazetesinin ele geçirdiği 17 dakikalık videoda, Şekau olduğu söylenen kişinin, kaçırılan kızlara karşılık cezaevindeki örgüt üyelerinin serbest bırakılmasını istediği görülüyordu.

Arapça, İngilizce ve yerel Hausa ile Kanuri dillerinde konuşan Şekau, kızlardan bazılarının Müslümanlığı seçtiğini iddia etmişti.

Kaynak: AA / Dünya

Nijerya Şekau Dünya Güncel Haberler

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 10 Haziran Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Yalan 4. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Haziran Yalan yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 10-11 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #129300 10-11 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Bursa Bülbül filmi konusu nedir? Bursa Bülbül filiminin oyuncuları kimler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? Vizontele Tuuba filmi konusu nedir? Vizontele Tuuba oyuncuları ve Vizontele Tuuba özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Ölümcül Takip filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Takip filmi ne zaman, nerede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

500

Yorumlar (33)

acariaaacar@hotmail.com:

abd yakın zamanda bu olayları öne sürüp ingilizlerle girer petrolün kokusunu alan keneler ülkenin kanını emmeye hazırlanıyor

32
0
yanıtYanıtla
Şamila.bilen@hotmail.com:

bunlar küresel güçler tarafından, İslamı haşa ilkel ve kötü göstermek için,insanları bu islamdan uzaklaştırmak için kurdurulmuş 20-30 cahilin,yamyamın biraraya gelerek kurdukları bir örgüt.

22
9
yanıtYanıtla
aynenkahd@yahoo.com:

ama millete anlatamiyoruzki bunu

yanıt0
yanıt0
aslindaundefined:

Kim insan maymundan gelmiyor dyorsa , aha bakin o zaman bunlar ne peki

7
19
yanıtYanıtla
umursamazextreme.metal@ymail.com:

hangi dine mensupsun gavat

yanıt0
yanıt0
ARASmod27@outlook.com:

Bunlar psikopat laan eğer bunlar islamsa gidip hristiyan olacağım hele o küçük kızlar nasıl masumlar öyle.. ABD bu olaya el atmalıdır. Şimdi işbirlikçi falan demeyin ABD'ye güveniyorum.

10
15
yanıtYanıtla
sssssek-fb-00@hotmail.com:

abd ye değil ALLAHA güven şirke düşme.çünkü güvenilecek yardım istenecek sığınılacak tek merci ALLAH tır abd DEĞİL

yanıt0
yanıt0
tuncerhotmail.comm:

Muslumanligi Kotulemek icindir

13
10
yanıtYanıtla
İNSANCA YAŞAMAKbakkal_1984@hotmail.com:

zaman öyle bir zaman oldu ki ALLAH DİYENDEN KORKAR OLDUK bütün şeytanlar müslümanlığı ele geçirmiş kendileri yönetiyor

22
1
yanıtYanıtla
EFEnurefenur@hotmail.com:

islamiyete bu şekilde zarar veriyorlar ve kötü gösteriyorlar videoda dikkat ettiyseniz besmele çekiliyor islamiyeti olumsuz örnekle yanlış lanse ediyorlar ..ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM....ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR KAFİRLER İSTEMESEDE... UYANIK OL EYYYY MÜSLÜMAN...

19
3
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title