Haberler

    BM'den Kasırganın Vurduğu Haiti'ye Daha Fazla Yardım Sözü

    Matthew Kasırgası'nın vurduğu Haiti'yi ziyaret eden Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Ban Ki-Moon bu ülkeye daha fazla yardım sözü verdi.

    Matthew Kasırgası'nın vurduğu Haiti'yi ziyaret eden Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Ban Ki-Moon bu ülkeye daha fazla yardım sözü verdi.

    Ban Ki-Moon kasırganın ardından hızla yayılmaya başlayan kolera salgınıyla mücadele için özel bir fon oluşturulacağını söyledi: "Öncelikle kolera salgınını durdurmak ve felaket kurbanlarının ailerini desteklemek için elimizden geldiğince kaynak ve tıbbi destek seferber edeceğiz."

    Kasırgadan etkilenen halk ile bir araya gelen BM Genel Sekreteri uluslararası toplumun Haiti'deki yıkıma verdiği tepki karşısında hayal kırıklığına uğradığını da belirtti.

    Günlerdir açlık ve hastalıklarla mücadele eden Haitiler Birleşmiş Milletler'e ait yardım konvoylarını yağmaladı.

    Karayipler'i vuran Matthew Kasırgası nedeniyle Haiti'de yüzlerce kişi hayatını kaybetti.

    Auteur:

    Tags:Gepost: 16 oktober 2016

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Birleşmiş Milletler Ban Ki Moon Haiti Dünya Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title