Haberler

Biden yolunu şaşırmaya devam ediyor! Bu sefer eşi gideceği yeri gösterdi

Güncelleme:

ABD Başkanı Joe Biden, son dönemlerde kürsüde donup kalması ve yolunu şaşırması ile gündeme geliyor. Biden son olarak Beyaz Saray'da düzenlenen İbrani takvimde yeni yıl etkinliğinde konuşma yaptıktan sonra kürsüde yolunu şaşırdı. O anlarda Jill Biden, eşi Joe Biden'a nereden ineceğini gösterdi.

ABD Başkanı Joe Biden Beyaz Saray'da cuma günü düzenlenen Roş Haşanah (İbrani takviminde yeni yıl) etkinliği sırasında bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşması bittikten sonra kürsüde yaptıkları ile Biden, yine gündem oldu.

EŞİ İTEREK YOL GÖSTERDİ

Biden konuşmasının ardından kürsüde nereden ineceğini şaşırdı. First Lady,Biden'ın dikkatini el çırparak toparladı. Nereye gideceğini eşine soran Bıden'ı, Jill Biden sırtından itekleyerek yönlendirdi.

JİLL BİDEN TEDİRGİN OLDU

Biden'ın kürsüde donduğu anlarda eşi Jill Biden'ın yüz ifadeleri de gündem oldu. First Lady'nin yüzünde tedirgin bir hal varken zaman zaman bunu gizlemek için aşağı doğru baktı. Jill Biden, sürekli olarak ellerini ovuşturarak endişeli bir şekilde eşine yol gösterdi. O anlar saniye saniye kaydedildi.

BİDEN KÜRSÜDE ZOR ANLAR YAŞIYORDU

Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurul Toplantıları için New York'ta bulunan ABD Başkanı Joe Biden Global Fund's Konferansı'nda konuşma yaptıktan sonra da, kürsüde nereden ineceğini şaşırmıştı. Son olarak ise, ABD Başkanı Joe Biden, Engelliler Onur Ayı için düzenlenen bir etkinliğe katılarak konuşma yaptıktan sonra First Lady, yine Joe Biden'a yol göstermişti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Jill Biden Dünya Güncel Haberler

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Selahattin Baki yok, Acun Ilıcalı var! İşte Ali Koç'un yeni yönetim kurulu listesi

Selahattin Baki yok, Acun Ilıcalı var! İşte Ali Koç'un yeni yönetim kurulu listesi

500

Yorumlar (2)

Mete HAN:

Amerikalılar kafayı yedi.Geçen dönem Trump şimdi yürümekte zorlanan Biden. İstiyorlar ki kendi karar verebilen güçlü başkanları olmasın.Deli, hasta, zayıf vs. insanları başkan yapıyorlar!Zira ülkeyi başka güçlerin yönettiği aşikar!

10
0
yanıtYanıtla
tahsin bueyuekkol:

Nero

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title