Haberler

Berlusconi'nin ölümü sonrası akıllara Erdoğan için kullandığı "En yakın dostlarımdan biri" ifadesi geldi

Güncelleme:

Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, 5 Nisan'da akciğer enfeksiyonu nedeniyle kaldırıldığı hastanede bugün hayatını kaybetti. 1994 yılından 2011 yılına kadar İtalyan siyasetine yön veren Berlusconi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı "en yakın dostlarından biri" olarak tanımlamıştı. Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın 2003'te İstanbul'da kıyılan nikâhında şahitlik yapan Berlusconi, Sümeyye Erdoğan'ın düğününe de katılmıştı.

Eski İtalya Başbakanı ve Forza Italia partisinin lideri Silvio Berlusconi, Milano'da tedavi gördüğü San Raffaele Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Berlusconi, akciğer enfeksiyonu nedeniyle 5 Nisan'da hastaneye kaldırılmış, bir süre sonra lösemi tedavisi gördüğü açıklanmıştı.

Berlusconi'nin ölümü sonrası akıllara Erdoğan için yaptığı 'En yakın dostlarımdan biri' açıklaması geldi

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'LA SAMİMİYDİ

1994 yılından 2011 yılına kadar İtalyan siyasetine yön veren ve dört hükümeti yöneten milyarder iş insanı Berlusconi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da "en yakın dostlarından biri" olarak tanımlamıştı.

Berlusconi'nin ölümü sonrası akıllara Erdoğan için yaptığı 'En yakın dostlarımdan biri' açıklaması geldi

SÜMEYYE ERDOĞAN'IN DÜĞÜNÜNE KATILMIŞTI

Sık sık Erdoğan'la görüşen samimi pozlar veren Berlusconi, Başbakanlığı döneminde Türkiye ile yakın ilişkiler kurmuş, Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın 2003'te İstanbul'da kıyılan nikâhında da şahitlik yapmıştı. Berlusconi ayrıca, Sümeyye Erdoğan'ın düğününe de katılmıştı.

Berlusconi'nin ölümü sonrası akıllara Erdoğan için yaptığı 'En yakın dostlarımdan biri' açıklaması geldi

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Silvio Berlusconi Bilal Erdoğan İstanbul İtalya Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Gökhan Akgül:

500 DOLAR GÜNCEL KUR İLE ZATEN YÜZDE 37 YE TEKAVÜL EDERKEN, HABERDE DE VERMİŞ OLDUĞUNUZ ZAM SENARYOLARININ EN YÜKSEĞİ YÜZDE 40. YANİ SİZDE EN YÜKSEK RAMAKMIN 500 DOLAR A TEKAVÜL EDEN KISMINI GÖSTERİYORSUNUZ. SITMAYA RAZI ETMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ.

25
53
yanıtYanıtla
Gelir Geçer Her şey:

Bunun Berlusconi ile ne alakası var

yanıt34
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title