Haberler

Bakmamak İçin Kafasını Çevirdi! Femen Üyesi Kadından Berlusconi'ye Üstsüz Protesto

Güncelleme:

İtalya seçimleri sırasında eski Başbakan Silvio Berlusconi'nin oy kullandığı sandıkta ilginç bir olay yaşandı. Üstsüz bir Femen aktivisti göğsüne yazdığı yazıyla Berlusconi'yi protesto etti.

İtalya'da seçim heyecanı yaşanırken bir Femen aktivisti eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi oy kullanırken üstsüz eylem yaptı.

"BERLUSCONİ, SÜREN DOLDU"

Berlusconi'nin oy kullandığı sandığa gelen kadın, çıplak göğüslerinin üzerine "Berlusconi, süren doldu" yazarak eski başbakana tepkisini gösterdi.

O TARAFA BAKMADI

Çıplak kadın korumalar eşliğinde dışarıya çıkarılırken, fotoğrafçılar Femen aktivistini çekmek için birbirleriyle yarıştı. Berlusconi'nin çıplak eylemciye bakmamak için kafasını çevirmesi dikkatlerden kaçmadı. Geçtiğimiz aylarda da bir Femen üyesi Papa'nın konuşması önce benzer bir protesto eyleminde bulunmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Silvio Berlusconi İtalya Mola Komik - İlginç Politika Dünya Haberler

500

Yorumlar (11)

asd:

Onlar protesto edebiliyor biz düşünemiyok bile Nıye mi Açlık sınırı Kişi başı 1800 küsür Asgari ücret ki bu ücretle en az 4 kişi geçiniyor 1600 küsür :D Bunları düşünmüyoruz sabancının Koçun v. b zenginlerin kasasındaki paraları sayarak Yav busenede rekor kırdık Kişi basına düşen milli gelir 11bın dolar olmuş vay . . . diyoruz ve hayata baktığımızda ekmeği veresiye nerden alırık diye duşunuyoruz Komıklık ulkesiyik :D 19 Mılyon sıgortalı işçi varmış Ula turkiye nufusu 25 Mılyon mu düşünen hindiler

9
5
yanıtYanıtla
CONI:

bitiyorum bu femencilere

10
0
yanıtYanıtla
Lale:

İyi yapmış.

9
0
yanıtYanıtla
BASRİ BASMACI:

Nereye götürdüler kadını ameliyata mı.?

7
1
yanıtYanıtla
asd:

Al bunu al al al pardon orası türkiye değilmiş sözde özgürük :D

3
1
yanıtYanıtla
Sd:

Geri zekalı

1
1
yanıtYanıtla
Aslı:

PEK UTANGAÇMIŞ GARİBİM.

1
1
yanıtYanıtla
Hıdır:

Bizim ülkede niye femen yok. Birde eylem diyor bence göz banyosu yada festival. Böyle eyleme can feda. Bizdeki eylemler molotof kokteyili, havai fişek silahı, arkadaş avrupalilar her yönden bizden iyi.

1
1
yanıtYanıtla
Lak lak:

Üstü olmayınca dahamı etkili oluyor. Edebli yapın şu işleri yahu.

1
0
yanıtYanıtla
MURGOVEC:

FEMEN ÖRGÜTÜ GEORGE SOROS ÖRGÜTÜDÜR. . DÜNYADA BÜTÜN ANARŞİK, AŞIRI SOLCU EYLEMLERİNİN BABASI DOLAR MİLYARDERİ PARA BABASI GEORGE SOROSTUR.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title