Haberler

Bakan Göktaş'tan 6 Şubat depreminde kaybolan çocuklar olduğu iddiasına yanıt: Bir tanesi bile kayıp değil

Güncelleme:

ABD'li sapık milyarder Jeffrey Epstein dosyasının yankı uyandırması sonrasında dünyada kaybolan çocuklar gündeme geldi. 1999 ve 6 Şubat depremlerinde kaybolan çocukların akıbeti sorgulanırken Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş "6 Şubat depremlerinde 1912 çocuğumuzdan bir tanesi bile kayıp değil" dedi.

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, kayıp depremzede çocuklar iddiasına yanıt verdi. Göktaş, "1912 çocuğumuzdan bir tanesinin bile kayıp olması durumunun söz konusu olmadığını tekraren ilan ediyorum. Çocukların kimlik tespitleri; Sağlık, İçişleri, Adalet ve Aile Bakanlığı ile tüm paydaşlarla beraber titizlikle yapıldı." ifadelerini kullandı.

"ÇOCUKLARIMIZDAN BİR TANESİ BİLE KAYIP DEĞİL"

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ankara'da düzenlenen Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda konuştu. Bakan Göktaş burada yaptığı konuşmada, kayıp depremzede çocuklar iddiasına yanıt verdi.

6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde yakınlarını yitiren çocuklarla ilgili olarak ilk günden itibaren kamuoyunun şeffaf şekilde bilgilendirildiğini söyleyen Göktaş, şunları söyledi: "1.912 çocuğumuzdan bir tanesinin bile kayıp olması durumunun söz konusu olmadığını tekraren ilan ediyorum. Çocukların kimlik tespitleri; Sağlık, İçişleri, Adalet ve Aile Bakanlığı ile tüm paydaşlarla beraber titizlikle yapıldı."

JEFFREY EPSTEİN OLAYI

En küçüğü 14 olmak üzere 18 yaş altındaki onlarca kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanan Jeffrey Epstein, tutuklu bulunduğu New York Manhattan Metropolitan Merkez Hapishanesi'ndeki hücresinde 10 Ağustos 2019'da ölü bulunmuştu.

Epstein'ın kız arkadaşı Ghislaine Maxwell, bazı zenginler, ünlüler ve devlet görevlileri için reşit olmayan kızların fuhuş tuzağına çekilmesi organizasyonunda Epstein'ın yasa dışı faaliyetlerine yardımcı olduğu iddiasıyla yargılandığı davada suçlu bulunmuştu.

Öte yandan, Epstein'ın mağdurlarından Virginia Giuffre, Prens Andrew'un New York ve Londra'da kendisini 17 yaşındayken taciz ettiğini öne sürerek 2021'de New York'ta dava açmıştı. Giuffre, Prens'in, reşit olmadığını bildiği halde rızası olmadan kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia etmişti.

Davadaki gizlilik kararının kaldırılmasının ardından mide bulandıran birçok detay ortaya çıktı. Bununla birlikte deprem gibi afetlerde de kaybolan çocukların akıbeti merak konusu oldu.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Dünya

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Jeffrey Epstein Gündem Dünya Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500

Yorumlar (48)

Onur Yener:

Devletinize inanmıyorsanız, burada da yaşamayın, kime inanıyorsanız onun yanına gidin...

426
526
yanıtYanıtla
Mehmet Köçer:

Devletle hükümet aynı şeyler değil. Hükümetin dediği herşeyi koru korune inanıyorsan baya safsın.

yanıt411
yanıt449
Mehmet Köçer:

Devletle hükümet aynı şeyler değil. Hükümetin dediği herşeye inaniyorsan baya safsın demek.

yanıt197
yanıt366
Solomon Kane:

Allah"a

yanıt55
yanıt8
Muharrem Güreli:

Malakli

yanıt16
yanıt4
Onur Yener:

Cumhurbaşkanı %52,5 ile seçildi, meclis çoğunluğu hükümette o akılla kimin meşrutiyetini sorguluyorsunuz.

yanıt495
yanıt156
bekir yapici:

ONUR YENER evini isini yurdunu terk ederek baska sehirlere yerlesen insanlar 11 ay sonra bile hala yakilan enkazlardan yakinlarinin cikmadigini kayiplarinin oldugunu söylerken yalanmi söylüyorlar Allah sizlere vicdan ve merhamet ihsan etsin unutma öteki tarafta partini sormuyorlar.

yanıt223
yanıt346
Onemli Degil:

Isine bak loo..1/85 000 000 Soz hakkin kadar konus

yanıt9
yanıt35
Mldhat Caglar:

Türkiye cumhuriyetinin vatandasini vatanindan kovmaya hiç kimsenin haddi deyildir görüs ayriliklari haliiyle olacaktir hiç kimse kendini digerinden üstün görmemeli

yanıt75
yanıt4
anti mizantropist:

Devlet ile Hükümet arasındaki farkı bilmeyenler; burada yaşamayın bilmeyenlerin yanına gidin...

yanıt6
yanıt4
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title