Haberler

Bakan Fidan mevkidaşlarıyla görüştü! 2 karenin de tek bir ortak noktası var

Güncelleme:

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı için gittiği Brüksel'de Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ve Kanada Dışişleri Melanie Joly ile görüştü. Çekilen karelerde, iki bakanın da çekimser beden dili dikkat çekti.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı için dün Brüksel'e gitti. Fidan önce Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly ile görüştü. Ardından da Alman mevkidaşıyla bir araya geldi. Görüşmelerde çekilen karelerde ise dikkat çeken detaylar yer aldı.

GAZZE'Yİ ELE ALDILAR

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika'nın başkenti Brüksel'de, Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly ve İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron ile bir araya geldi. Dışişleri Bakanlığının X hesabından yapılan paylaşıma göre, Bakan Fidan, Brüksel'deki NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı sırasında Alman mevkidaşı Baerbock ve Kanadalı mevkidaşı Joly ile yaptığı görüşmelerde Gazze'deki insanlık dramını ve NATO'nun gündemindeki konuları ele aldı.

Bakan Fidan mevkidaşlarıyla görüştü! 2 karenin de tek bir ortak noktası varKanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly - Hakan Fidan

BEDEN DİLİNE DİKKAT

Görüşmelerden yayınlanan karelerde ise dikkat çeken detaylar yer aldı. Karelerde; Fidan'ın kendinden emin bir tavırla mevkidaşlarına bir şeyler anlattığı, Alman ve Kanadalı mevkidaşlarının ise ellerinin birleştirerek çekimser bir tavırla karşı tarafı dinlediği görülüyor.

Bakan Fidan mevkidaşlarıyla görüştü! 2 karenin de tek bir ortak noktası varAlmanya Dışişleri Bakanı Baerbock - Hakan Fidan

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Dünya

Brüksel Almanya Kanada Nato Politika Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Cengiz Ayhan:

Pehhh ne büyük zafer işimiz gücümüz şovvv

103
164
yanıtYanıtla
Engin Ok:

Beden dilini hallettik eyvallah. Bir de gücümüz de beden dilimiz gibi güçlü olsa inşaAllah. Ayrıca Hakan Fidan bu şekilde oldukça kendini Reisliğe daha çok yakın görüyorum şahsi düşüncem

181
22
yanıtYanıtla
Ahmet Say:

Bakanımız gereken ayarı vermiştir

123
38
yanıtYanıtla
Hrn BSK:

Memleketin hali ortada iken hala şu saçma sapan fantastik şeylerle mi uğraşıyorsunuz? Memleketin bu halde iken bakanın kanatları olsa neye yarar!!!

80
70
yanıtYanıtla
Demir Acer :

Cengiz Ayhan: boş konuşan kalfanin boş boş konuşan çırağı şov sizin işiniz

42
46
yanıtYanıtla
HALİS ER:

Güç bizde

49
20
yanıtYanıtla
HainKOXPER :

yakıştırdım

9
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title