Haberler

Baba Vanga'nın 2024 yılı için ortaya attığı 2 kehanet gerçek olmaya başladı

Güncelleme:

25 yıl önce hayatını kaybeden kahin Baba Vanga'nın 2024 yılı için ortaya attığı 2 kehanet gerçek olmaya başladı. Baba Vanga'nın "Dünya ekonomik krizle yüzleşecek" çıkışını yorumlayanlar İngiltere ve Japonya'da ekonomik krizin başladığına dikkat çekerken "sağlık alanında ciddi gelişmeler yaşanacak" öngörüsü de doğru çıktı. Bilim insanları geçtiğimiz haftalarda akciğer kanseri aşısı üzerinde çalışıldığını doğrulamıştı.

İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılacağını ve 11 Eylül saldırılarını tahmin ederek uluslararası kamuoyunda büyük üne kavuşan kahin Baba Vanga'nın kehanetleri gündem olmaya devam ediyor. Bulgaristan'da dünyaya geldikten sonra çocukluğunda yaşadığı bir rahatsızlık sebebiyle görme kabiliyetini yitiren ve o günden beri kör olan Baba Vanga'nın kehanetlerini yorumlayanlar ünlü kahinin birçok olayı önceden bildiğini söylemişti.

İNGİLTERE VE JAPONYA'DA EKONOMİK KRİZ BAŞLADI

Baba Vanga'nın açıklamalarını bu yıl için yorumlayanlar ise ünlü kahinin 2 tahmininin gerçek olduğunu açıkladı. Baba Vanga'nın bu yıl "dünya ekonomik krizle yüzleşecek" dediği belirtilirken İngiltere ve Japonya'da ekonomik krizlerin başlamaya başladığı aktarıldı. İngiliz medyası Birleşik Krallık'ta gayri safi yurtiçi hasılanın (GSYH) Aralık ayına kadarki üç aylık dönemde beklenenden daha büyük bir oranda, yüzde 0.3 oranında düştüğüne dikkat çekildi.

YEN 34 YILIN EN DÜŞÜK SEVİYESİNE İNDİ

Japonya'da ise Yen, ABD doları karşısında 151,97 seviyesine gerileyerek son 34 yılın en düşük seviyesine indi. Ülke şu anda küresel sıralamada dördüncü sıraya geriledi. Öte yandan başta Mısır ve Türkiye olmak üzere birçok ülkede de irili ufaklı ekonomik krizler yaşanıyor.

İKİNCİ KEHANET DE GERÇEKLEŞİYOR

Medyumun bir diğer öngörüsü de bu yıl sağlık alanında "ciddi gelişmeler" yaşanacağı yönündeydi ve geçtiğimiz haftalarda bir akciğer kanseri aşısı üzerinde çalışıldığı doğrulandı. Oxford Üniversitesi, Francis Crick Enstitüsü ve London College Üniversitesi'nin ortak çalışmasında "LungVax" isimli bir aşı üzerinde uğraşıldığı ve 3 bin aşı için yaklaşık 2 milyon dolarlık fon topladıkları da belirtildi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Baba Vanga Japonya Dünya Baba Dünya Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (29)

ibos ibos:

Gaybı Allah bilir, ama bunlara inanlarda var maalesef

248
14
yanıtYanıtla
Alper Çelebi:

Sadakallahulazim

yanıt85
yanıt13
sade vatandaş:

ben kabız oldum acaba baba vanga bu dertten kurtulacağım zamanı biliyormu ayrıca on bin lira olan emekli maaşlarımıza temmuzda ne kadar zam yapılacak bellimi bunları baba biliyormu yoksa her şeyi babayımı biliyor

yanıt15
yanıt16
Janoo Jsnoo:

Geçen senede bir devlet başkanı suikastla oldurulecekti bunlara insanların ya aklı kıttir yada insanlarla dalga geçiyorlar

130
4
yanıtYanıtla
Umut Koyundöven:

Daha önünü göremiyor geleceği nasıl görecek

124
10
yanıtYanıtla
Mengele:

Ön tarafdaki gözleri kör ama tepesindeki gözleri acik seninde gözlerin kör oldugu icin göremezsin

yanıt25
yanıt80
mehmet türkel:

Mengele: Mengene senin gözün dahada kör ama tepesindeki gözü nasıl görüyorsun hayret.

yanıt12
yanıt2
Fakır:

bu kadın üşenmemiş yıl yıl kehanette bulunmuş. bir takım ahmaklarda buna inanıyor.

67
2
yanıtYanıtla
Kadir Yılmaz:

Bu Baba işi gücü bırakmış gün gün,saat saat, dakika dakika, her şeyi yazmış ve bilmiş. birisi öksürse Baba vagna bilmiştir şu kişi öksürecek diye lan bu lakabı baba olan kadında senin benim gibi insan . Nerden bilecek ancak VAHİY GELMESİ LAZIM oda ancak PEYGAMBER,LERE GELİR

38
2
yanıtYanıtla
virtueslife:

onlarada geldiği yok kimsede inanmamış zaten o yıllarda.çünkü ispat edememişler.birisi ölür inanç ondan sonra başlar.Hikayeler her sene çoğalır.teknoloji çağında bile böyleysek sen düşün peygamber dediklerinin ne hikayelere maruz kaldığını.

yanıt5
yanıt13
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title