Haberler

Vaatleri gibi sevgilisi de tartışmaların odağında! Arjantin'in komedyen First Lady'si Fatima Florez

Güncelleme:

Arjantin'de, devlet başkanlığı seçimlerini kazanan aşırı sağcı Javier Milei, kampanyası süresince ülke tarihinde "görülmemiş" vaatlerde bulunarak tartışmalı siyasi bir figüre dönüştü. Milei kadar dikkat çeken bir diğer isim ise yeni Arjantin First Lady'si oldu. Milei'nin ünlü komedyen sevgilisi Fatima Florez, hayatı ve oyuncu kimliğiyle dikkatleri üzerine topluyor.

Arjantin'in yeni "First Lady"si Arjantin devlet başkanlığı seçimlerini kazanan aşırı sağcı siyasetçi Javier Milei'nin sevgilisi, ünlü komedyen Fatima Florez, ülkenin gündemine oturdu.

22 YILLIK EVLİLİĞİNİ BİTİRİP MILEI İLE SEVGİLİ OLMUŞTU

Ünlü bir komedyen olarak bilinen 42 yaşındaki Fatima Florez, Arjantin'in yeni "First Lady"si olacak. Milei ile geçen aralık ayında bir tartışma programında tanışan Florez, 22 yıllık evliliğini bitirerek aşırı sağcı siyasetçi ile birlikteliğe adım atmıştı.

Arjantin'de Devlet Başkanlığı Seçimlerini Kazanan Aşırı Sağcı Siyasetçi Javier Milei'nin Yeni First Lady'si: Komedyen Fatima Florez

"AŞKIM OYUNU VERDİ"

Milei, sosyal medya hesabı Instagram'da 1 milyondan fazla takipçisi bulunan sevgilisinin oy kullandığını gösteren bir fotoğrafı "Aşkım oyunu verdi" notuyla paylaşmıştı.

Arjantin'de Devlet Başkanlığı Seçimlerini Kazanan Aşırı Sağcı Siyasetçi Javier Milei'nin Yeni First Lady'si: Komedyen Fatima Florez

İLİŞKİLERİ ELEŞTİRİLİYOR

Son zamanlarda birçok davete birlikte katılan çiftin ilişkisi, kamuoyunda tartışmalara neden oluyor. Florez'in bazı hayranları, oyuncunun cinsiyetçi ve cinsellikle ilgili açıklamalarıyla tepki çeken Milei ile ilişkisini eleştiriyor. Genç yaşta taklit yeteneğiyle dikkat çeken Florez, bir dönem anoreksiya hastalığı nedeniyle 40 kiloya kadar düştüğünü anlatmıştı. Milei ise bir röportajda sevgilisi için "Ona çok aşığım" ifadelerini kullanmıştı.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Arjantin 3.Sayfa Magazin Yaşam Politika Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title